Surpriza PNL pentru funcția de viceprimar al capitalei. Cine va face tandem cu Vlad Voiculescu

Biroul municipal al PNL a decis luni ca Stelian Bujduveanu, consilier general al Municipiului Bucureşti să fie viceprimar al Capitalei, a anunţat colegul său de partid şi contracandidatul său Cătălin Deaconescu, pe Facebook. Liderul PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu va fi celălalt viceprimar al Bucureştiului.

„Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidaţii liberali pentru poziţia de viceprimar general. Astăzi (luni – n.r.) Biroul Municipal PNL a decis că un alt liberal este mai potrivit pentru această funcţie. Respect decizia partidului, îl felicit pe Stelian Bujduveanu şi îi urez succes în mandatul următor. Sunt convins că va face o echipă bună cu Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu”, a scris Cătălin Deaconescu luni pe Facebook.

El a adăugat că rămâne liberal şi se luptă pentru proiectele pe care le-a propus pentru Capitală.

„În ceea ce mă priveşte voi rămâne liberal şi mă voi bate în continuare pentru proiectele pe care le-am propus, atâta vreme cât PNL va mai avea nevoie de expertiza mea. Mulţumesc celor care m-au încurajat şi susţinut în acest demers, din interiorul PNL dar şi celor din societatea civilă. Continuam împreună!”, a conchis Deaconescu.

Alianță cu PMP

Tot luni, Biroul Executiv al PNL a votat şi a ratificat colaborarea cu PMP, la nivelul consiliilor locale şi al consiliilor judeţene.

Întrebat despre posibilitatea ca Mihail Neamţu să fie viceprimar, liderul liberalilor Ludovic Orban a precizat duminică seară că nu este exclusă această variantă.

Liderul PMP Eugen Tomac a anunţat că a propus premierului Ludovic Orban un acord de colaborare în administraţiile locale acolo unde pot fi formate majorităţi de dreapta. El a adăugat că PMP va merge pe cont propriu la alegerile parlamentare.

Liderul PMP a mai declarat, întrebat duminică dacă a negociat cu PNL ca Mihai Neamţu să fie viceprimar al Capitalei, că nu poate confirma sau infirma informaţiile, pentru că nu a fost semnat protocolul de colaborare la nivelul administraţiilor locale cu partidul condus de Ludovic Orban. Tomac a adăugat că „vom negocia foarte multe funcţii în toată ţara, inclusiv în Bucureşti”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bucuresti viceprimar cine sunt viceprimari bucuresti Stelian Bujduveanu Stelian Bujduveanu viceprimar
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes