Surprize la nunta lui George Simion, unde se pot face plimbări cu balonul cu aer cald. Programul complet al evenimentului la care este estimat că vor participa 10.000 de persoane

Nunta George Simion si Ilinca Munteanu
Nunta George Simion si Ilinca Munteanu

George Simion a anunţat programul evenimentelor de la nunta sa din acest week-end, care va avea loc în satul Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, iar sâmbătă liderul AUR se va căsători cu iubita sa Ilinca Munteanu. El a precizat că nuntaşii vor avea parte de surprize, inclusiv un balon cu aer cald.

Accesul oamenilor la nunta acestuia se va face pe bază de brăţară, similar cu intrarea la un festival, brăţările fiind inscripţionate cu motive tradiţionale pe care scrie Ilinca şi George Simion şi mesajul „Uniţi din iubire”. Aproximativ Circa 10.000 de nuntaşi vor participa sâmbătă la cununia religioasă şi petrecerea câmpenească organizată pentru căsătoria lui George Simion.

Potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii, pe lângă artişti celebri din toate colţurile ţării – Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieşii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudaşcu şi alţii, la eveniment va fi şi muzică folk şi rock, cum ar fi trupa Pheonix, Adrian Naidin şi a Maria Gheorghiu.

Copiii vor avea activităţi dedicate, cu teatru de păpuşi, ateliere de călărie, de desen şi grafitti, sculptură. De asemenea, un balon de aer cald şi o demonstraţie ecvestră precum şi daci şi romani vor întregi activităţile.

Liderul AUR are şi o hartă a evenimentelor de la căsătoria sa din acest week-end care poate fi accesată AICI.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

baln cu aergeorge simionnunta simionsimion si ilincasotia lui simionsurprize nunta simion
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes