Survivor România s-a încheiat. Câștigătorul a luat 50.000 de euro. Faimosul Zanni a plecat cu trofeul

Sâmbătă seară a avut loc finala show-ului Survivor România 2021. Zanni este câștigătorul marelui premiu de 250.000 de lei și a trofeului Survivor România, realizat din materiale de cea mai înaltă calitate.

Sezonul doi al Survivor România 2021 s-a încheiat. Fanii mult îndrăgitului show au urmărit cu interes evoluția concurenților în cadrul competiției acerbe din Republica Dominicană. Milioane de români au așteptat cu sufletul la gură să afle cine este câștigătorul marelui premiu.

Zanni câștigătorul Survivor România 2021

Românii au decis, iar Zanni este câștigătorul Survivor România 2021, în urma voturilor telespectatorilor. Concurentul a dat dovadă de o extraordinară determinară și un psihic de oțel, în ciuda tuturor provocărilor și dificultăților la care a fost supus în jungla din Republica Dominicană.

Zanni a luptat cu îndârjire și a dovedit românilor că este persoana care merită să câștige marele premiu în valoare de 50.000 de euro, dar și trofeul show-ului.

Reacția câștigătorului Survivor România

„De emoții, am transpirat. E foarte greu trofeul. Mă simt foarte bine. Recunosc că am simți oamenii foarte aproape de mine. Au fost emoții de bucurie și au fost foarte mari pentru că nu prea știu cum să-mi arăt recunoștința, dar o veți vedea în energia mea. Vă mulțumesc nu că ați pierdut timpul, ci că l-ați câștigat alături de mine!”, a fost primul mesaj transmis de faimosul Zanni după ce a luat trofeul Survivor România 2021.

În finala competiției din Republica Dominicană s-au calificat: Marius Crăciun și Andrei Dascălu, dar și Faimosul Zanni, însă doar Zanni și Andrei Dascălu au intrat în marea finală.

Cu suma de 50.000 de euro, Zanni a anunțat că își va cumpăra un apartament. Deși a păstrat secret felul în care vrea să folosească marele premiu, tânărul artist a dezvăluit în finala Survivor România 2021 că vrea să se mute din cămin și să își cumpere propriul apartament. „Când o să mă culc seara în propriul apartament, o să mă gândesc la toți cei de acasă. Deja îmi imaginez cum o să intru în propriul apartament, cum o să-l mobilez…”, s-a exprimat Zanni.
S-a încheiat un capitol extraordinar, plin de peripeții. Telespectatorii au putut să urmărească îndeaproape reacția și evoluția concurenților și au aflat și detalii din culisele show-ului, nedifuzate de camerele de filmat. Zeci de membri ai echipei de producție au făcut posibilă desfășurarea și difuzarea emisiunii pentru românii aflați acasă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

castigator survivor castigator survivor romania survivor romania zanni zanni survivor
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes