Suspans la MasterChef: „Nu-mi amintesc să fi respirat cât chef Foa s-a uitat în ochii mei”

Primii concurenți au ajuns aseară în topul celor mai buni bucătari amatori, acolo unde se vor lupta pentru titlul de MasterChef România și marele premiu. Chef Radu Dumitrescu și chef Foa și-au folosit jokerii și au salvat doi participanți de la eliminare. Astfel, cei doi norocoși se vor confrunta pentru ultimul loc din bucătăria MasterChef, alături de concurentul pe care îl va alege chef Joseph Hadad în această seară, de la 20:30, la PRO TV.

„Sunt convins că o să rămân cu șorțul pentru că am un înger care mă veghează mereu”, va spune Constantin, tatăl care a rămas fără unul dintre copiii săi cu puțin înainte de preselecțiile show-ului culinar. „Mă bucur că ai ținut cont de sfatul meu! Ai început bine, dar ai terminat prost”, îi va spune chef Hadad.

Tensiunea din bucătăria MasterChef este din ce în ce mai apăsătoare și va fi resimțită de fiecare concurent: „Mi-am dorit să se termine cât mai repede acel moment ca să respir, pentru că nu-mi amintesc să fi respirat în acele secunde cât chef Foa s-a uitat în ochii mei”.

„Numai când mă uit la dumneavoastră, mă apucă căldurile alea mari”, le va mai spune o concurentă chefilor.

„N-am mai gătit niciodată inimă.. mai ales cu ciocolată, cu hrean și celelalte ingredinete de sub coș” – ce se va ascunde sub cutiile concurenților din seara asta și dacă vor reuși să găsească rețeta ideală pentru a merge mai departe în competiția MasterChef, aflăm de la 20:30.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes