Sute de oameni dați afară de la Ministerul Dezvoltării

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan
Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a anunțat pe Facebook că a dispus restructurări masive în instituția pe care o conduce, în urma cărora peste 250 de oameni vor fi dați afară.

”A apărut în Monitorul Oficial hotărârea de guvern cu privire la organizarea şi organigrama ministerului. Odată cu apariţia în Monitorul Oficial, intrăm în linie dreaptă cu reorganizarea ministerului”, a scris Ion Ștefan, pe pagina sa.

”Aproape toţi angajaţii ministerului vor fi nevoiţi să participe la concurs. Toate posturile din minister vor fi scoase la concurs. Au fost 1.020 de posturi în minister, vor rămâne 765 de posturi. Asta nu înseamnă că vor rămâne 765 de angajaţi în minister. Putem să ne oprim şi mai jos. Îmi doresc un concurs deschis, să poată participa şi opinia publică.

Am luat decizia de a reorganiza ministerul deoarece era politizat.

Nu există nici cel mai mic semn de întrebare că acest minister nu ar fi fost politizat 100%, chiar cei care spun că au rămas de pe vremea lui X sau Y, între timp s-au decolorat sau s-au vopsit şi nu ştim exact de unde şi cum au mai apărut. În aceste şase luni am avut ocazia să văd în profunzime ministerul, să constat lucruri pe care nu s-ar fi meritat să le faci la nivel de minister. Să cumperi o barieră de intrare în minister cu 13.000 de lei şi să plăteşti mentenanţa 11.000 de lei/an…” a mai scris ministrul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

concedieri ministerion stefanministerul dezvoltariiministrul grinda
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes