Tablete pentru toți elevii din Sectorul 4, de la Primărie

Primăria Sectorului 4 a distribuit către școlile pe care le are în administrare, pe baza necesarului întocmit de către fiecare unitate de învățământ, tabletele necesare pentru ca toți elevii să poată avea acces la predarea online.

”2.389 de tablete au ajuns la școlile din sector, pe baza necesarului întocmit de acestea, iar directorii unităților de învățământ le-au distribuit elevilor care nu aveau posibilitatea de a se conecta la aplicațiile de învățare la distanță. Noi, autoritatea locală, suntem pregătiți să suplimentăm acest număr cu cel puțin încă 2.000 de astfel de dispozitive”, scrie primarul Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

“În aceste condiții, dispozițiile Comitetului pentru Situații de Urgență al Municipiului București de astăzi, 19 octombrie 2020, ce prevăd funcționarea școlilor în scenariul roșu pot fi implementate de îndată, asffel încât niciun copil al Sectorului 4 nu va fi în situația de a nu putea participa la procesul de învățare”, anunță reprezentanții instituției.

În total, Primăria Sectorului 4 a pus deja la dispoziția unităților școlare 2.389 de tablete, urmând ca, în caz de nevoie, acest număr să fie suplimentat cu cel puțin încă 2.000 de astfel de dispozitive cu conexiune la internet.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

baluta tablete eleviscoli sectorul 4tablete elevitablete primarietablete scoli sector 4
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes