Târg de adopții de câini, în weekend, în Parcul Izvor din Capitală

Dacă vrei să adopți un cățel, poți veni în Parcul Izvor din Capitală, în acest weekend, unde este organizat un târg de adopții, de către Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA).

Potrivit unui comunicat PMB, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10.00 – 13.00, în Parcul Izvor va fi organizat un târg de adopţii, cu sprijinul Circului Metropolitan.

Cei care doresc sa adopte câini trebuie sa aibă următoarele acte: un buletin, un extras de cont pentru a dovedi existența unui cont bancar și o copie a contractului casei, iar pentru cei care stau în chirie, trebuie contractul de chirie.

ASPA Bucureşti oferă pe pagina sa de Facebook detalii despre eveniment.

„De la ora 11.00, artiştii circului v-au pregătit spectacolul ‘Alege culoarea’. Voluntarii Proedus vor fi şi ei alături de căţei. Pentru fiecare căţel adoptat MAXI PET România oferă un pachet de adopţie format din hrană uscată şi umedă, jucărie şi castron. Iar animalier.ro oferă paturi pentru căţeii adoptaţi celor care extrag biletul câştigător la tombolă. Căţeii ASPA sunt microcipaţi, deparazitaţi, vaccinaţi şi sterilizaţi, iar adopţia este gratuită”, precizează sursa citată.

Evenimentul este organizat de către Primăria Municipiului Bucureşti împreună cu Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), Proedus şi Circul Metropolitan şi face parte din campania de promovare a adopţiei câinilor cazaţi în adăposturile ASPA.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adoptii cainiaspaparc izvortarg adoptiitarg adoptii izvor
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes