Târgu Mureș: Un bărbat a amenințat că aruncă în aer un bloc

Poliţişti, negociatori, pompieri, au intrat în alertă, sâmbătă dimineaţă, după ce un bărbat din Târgu Mureş a ameninţat că aruncă în aer un bloc.

Poliţişti, negociatori, pompieri, au intrat în alertă, sâmbătă dimineaţă, după ce un bărbat din Târgu Mureş a ameninţat că aruncă în aer un bloc, deschizând robinetul de la gaz. Bărbatul, care era foarte agitat, în urma unui conflict familial, a fost preluat de către autorităţi şi dus la o unitate medicală.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat intenţionează să declanşeze o explozie prin deschiderea robinetului de gaz într-un bloc de locuinţe. La faţa locului, s-au deplasat de îndată reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, echipaje de poliţie, precum şi negociatori”, informează, sâmbătă, Poliţia judeţeană Mureş.

La scurt timp, bărbatul a fost identificat şi depistat de către unul dintre negociatori. El a fost dus la o unitate medicală, de către un echipaj de la ambulanţă.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul are 49 de ani şi a devenit violent şi agitat în urma unui conflict cu mama sa. De altfel, poliţiştii au deschis în urma evenimentelor şi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, după ce acesta şi-a agresat mama.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a dat drumul la gazarunca in aer un blocrobinet gaztargu mures
redactia

Alte stiri de interes