Eveniment

Târgul de Crăciun nu va mai avea loc: Situaţie sanitară excepțională

Târgul de Crăciun nu va mai avea loc: Situaţia sanitară excepțională
Târgul de Crăciun nu va mai avea loc: Situaţia sanitară excepțională

Târgul de Crăciun din București era principala atracție turistică a capitalei în perioada Sărbătorilor de iarnă. Din păcate, Târgul de Crăciun din București nu se va mai desfășura anul acesta. Anunțul a fost făcut de noul primar al Capitalei, Nicușor Dan.

Nicușor Dan, a explicat că situația tragică cu care se confruntă bucureştenii nu permite desfășurarea unui eveniment atât de amplu, unde ar fi venit un număr mare de persoane. Noul primar și-a exprimat opiniă ferm și promite că anii viitori ne vom putea bucura din nou de târg, dacă scăpăm de virus.

“Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă pentru că suntem într-o situație sanitară excepțională, în care mor medici și personal sanitar. Nu ne permitem sa amplificăm acestă boală. În anii următori, când vom fi trecut prin această pandemiei, așa cum se întâmplă peste tot în lume, o să avem târg de Crăciun. Din punct de vedere sanitar, suntem pe marginea prăpastiei. Noi, Bucureștiul, opinia mea fermă este că nu trebuie să avem un târg de Crăciun în această iarnă.”, a declarat Nicușor Dan.

Targuri de Craciun în țară

Orașul Sibiu nu a renunțat la desfășurarea târgului de Crăciun. Organizatorii acestui eveniment hibernal spun că ediția din acest an nu se amână și nici nu se anulează și că vor fi respectate toate măsurile necesare pentru a preveni îmbolnăvirea.

Pregătirile au început deja, iar autoritățile anunță că atmosfera va fi una la fel de plăcută și călduroasă ca în anii trecuți. Și Primăria va amenaja zona la fel ca în anii trecuți, cu un brad gigantic și proiecții pe toate clădirile din centru.

De asemena, edilii municipiului Craiova au decis să înceapă împodobirea străzilor, astfel încât oamenii să se bucure de sărbătorile de iarnă. ”Anul acesta, Craiova va avea unul dintre cele mai sigure si frumoase târguri de Crăciun!”, a scris Olguța Vasilescu, pe pagina de Facebook.

Alte știri de interes

Leul din videoclipul lui Dani Mocanu, găsit și mutat la zoo

Saghin Cristian

De Ziua Sfântului Andrei, Crucea de pe Caraiman va fi resfințită

Mihnea Tudor

Un bărbat a murit după ce s-a împuşcat, într-un poligon

Mihnea Tudor

Argentina ține trei zile de doliu naţional, după ce Maradona a murit

Mihnea Tudor

Poveste terifiantă a soţiei unui pompier decedat în urma infecţiei cu COVID-19, care acuză de neglijenţă personalul medical: ”Durerea e mare. Lipsă de respect”

Mihnea Tudor

Un TIR cu porci s-a răsturnat pe DN 23A, în Vrancea. O persoană rănită

Mihnea Tudor

Jaf ca-n filme: Hoții au furat sute de mii de lei și au provocat un accident în lanț

Mihnea Tudor

Iohannis: România, grav afectată de corupţia guvernelor PSD. Pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie definitivă

Mihnea Tudor

Trump, primul pas pentru recunoașterea înfrângerii în alegeri

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »