Târgul de Crăciun nu va mai avea loc: Situaţie sanitară excepțională

Târgul de Crăciun nu va mai avea loc: Situaţia sanitară excepțională
Târgul de Crăciun nu va mai avea loc: Situaţia sanitară excepțională

Târgul de Crăciun din București era principala atracție turistică a capitalei în perioada Sărbătorilor de iarnă. Din păcate, Târgul de Crăciun din București nu se va mai desfășura anul acesta. Anunțul a fost făcut de noul primar al Capitalei, Nicușor Dan.

Nicușor Dan, a explicat că situația tragică cu care se confruntă bucureştenii nu permite desfășurarea unui eveniment atât de amplu, unde ar fi venit un număr mare de persoane. Noul primar și-a exprimat opiniă ferm și promite că anii viitori ne vom putea bucura din nou de târg, dacă scăpăm de virus.

“Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă pentru că suntem într-o situație sanitară excepțională, în care mor medici și personal sanitar. Nu ne permitem sa amplificăm acestă boală. În anii următori, când vom fi trecut prin această pandemiei, așa cum se întâmplă peste tot în lume, o să avem târg de Crăciun. Din punct de vedere sanitar, suntem pe marginea prăpastiei. Noi, Bucureștiul, opinia mea fermă este că nu trebuie să avem un târg de Crăciun în această iarnă.”, a declarat Nicușor Dan.

Targuri de Craciun în țară

Orașul Sibiu nu a renunțat la desfășurarea târgului de Crăciun. Organizatorii acestui eveniment hibernal spun că ediția din acest an nu se amână și nici nu se anulează și că vor fi respectate toate măsurile necesare pentru a preveni îmbolnăvirea.

Pregătirile au început deja, iar autoritățile anunță că atmosfera va fi una la fel de plăcută și călduroasă ca în anii trecuți. Și Primăria va amenaja zona la fel ca în anii trecuți, cu un brad gigantic și proiecții pe toate clădirile din centru.

De asemena, edilii municipiului Craiova au decis să înceapă împodobirea străzilor, astfel încât oamenii să se bucure de sărbătorile de iarnă. ”Anul acesta, Craiova va avea unul dintre cele mai sigure si frumoase târguri de Crăciun!”, a scris Olguța Vasilescu, pe pagina de Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

targul de craciun bucurestiTargul de Crăciun din București
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes