Tatăl lui Mihai Tudose a murit de Covid-19

Tatăl lui Mihai Tudose, Constantin Tudose, a murit la varsta de 80 de ani, de coronavirus. Săptămâna trecută, fostul premier a confirmat informaţia conform căreia tatăl său a fost confirmat cu cronavirus, însă nu a vrut să comenteze în legătură cu acest subiect.

Tatăl fostului premier Mihai Tudose avea 80 de ani și a fost diagonsticat cu Covid-19 pe 8 iulie. Acesta avea boli preexistente, conform Realitatea Plus. Săptămâna trecută, pe 9 iulie, tatăl politicianului a fost adus de urgență la Institutul „Matei Balș” din Caitală.

Serviciul Județean de Ambulanță Brăila a intrat în alertă după ce un coleg de-al lor, medicul Dorin Giol, a fost depistat cu noul coronavirus. Doctorul și-a făcut testul la COVID după ce a aflat că un pacient de-al acestuia, tatăl lui Mihai Tudose, căruia îi asigura tratament la domiciliu în timpul liber, era deja infectat.

Constantin Tudose si-a dat ultima suflare pe un pat al Spitalului SRI din Bucuresti, potrivit infobraila.ro.

Corpul neinsufletit va fi adus la Braila miercuri, 15 iulie, urmand a fi depus la ora 11, la Capela din Cimitirul Sf. Constantin si Elena. Inmormantarea si slujba de inhumare vor avea loc tot miercuri, 15 iulie, ora 13.30.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a murit tatal lui mihai tudosemihai tudosetata tudose covid decestatl lui mihai tudose a murit
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes