“Te cunosc de undeva!” aduce o transformare-șoc: Vezi cine o va întruchipa pe Delia

“Te cunosc de undeva!” aduce o transformare-șoc: Vezi cine o va întruchipa pe Delia
“Te cunosc de undeva!” aduce o transformare-șoc: Vezi cine o va întruchipa pe Delia

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o gală dedicată muzicii de dragoste. Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului în cea de-a noua ediţie Te cunosc de undeva!, care va fi deschisă de omul care a transformat o gară mică într-un hit mare – Gabriel Dorobanţu. 

Printre norocoşii cărora Ruleta le-a adus un rol de travesti se numără şi mezinul Radu Ştefan Bănică, care o va impersona pe Delia şi va pune în scenă videoclipul nu tocmai cuminte al piesei 1234 (Unde dragoste nu e). 

„De abia aştept să îl văd pe tata când o să mă vadă transformat în Delia în gala asta, cântând „1, 2, 3, 4, ușor iubitu’ meu că se rupe patu’”! a declarat amuzat Radu Ştefan la repetiţii, completând: „Dacă a murit la Lady Gaga, care a fost cât de cât ok, să vezi ce face la Delia!”.

Aceasta a fost şi temerea profesorului de actorie, Cristi Iacob, care pe lângă sfaturile legate de personaj, i-a mai spus concurentului: „Cred că cel mai şocat va fi tatăl tău!”. 

Cum se va descurca Radu Şţefan Bănică,  care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!. 

Cele mai tari momente din culise vor fi şi de această dată disponibile imediat după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party, cu Dorian Popa, pe www.a1.ro şi Antena 1.  

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

antena 1 devine Delia radu stefan banica te cunosc de undeva
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes