Tehnologia ChatGPT va fi integrată în aplicaţiile Microsoft de productivitate

Microsoft vrea să integreze AI-ul care stă la baza ChatGPT în mai multe dintre produsele software care compun suita de office a companiei.

Microsoft nu va opri la Bing, ci va continua să integreze cel mai nou produs de inteligenţă artificială creat de OpenAI şi în alte soluţii ale companiei, începând cu aplicaţiile de productivitate.

Tehnologia care stă la baza ChatGPT va fi implementată în aplicaţii precum Word, PowerPoint şi Outlook, susţin sursele citate de The Information.

Nu se cunoaşte concret ce funcţionalităţi se vor naşte după integrarea AI-ul în aplicaţiile amintite, însă se aşteaptă ca acestea să aibă un impact pozitiv asupra redactării textului şi a e-mail-ului, precum şi în crearea prezentărilor.

Microsoft, însă, nu se va opri aici. Gigantul american vrea să integreze şi sistemul de generare a imaginilor pe baza descrierilor DALL∙E 2 în diverse produse ale companiei, începând cu proaspăt anunţatul Microsoft Designer.

Aceasta după ce compania anunţa în urmă cu doar câteva zile că va integra ChatGPT şi DALL∙E 2 în motorul de căutare Bing.

Compania care dezvoltă cele două produse de inteligenţă artificială, OpenAI, este finanţată, printre alţii, de Microsoft şi Elon Musk.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bing chatgpt chatgpt microsoft chatgpt
redactia

Alte stiri de interes