Telenovela Vulpița și Viorel, etapa finală. Telespectatorii Antena 1, veste neașteptată

Telespectatorii de la Antena 1 au avut parte de o veste neașteptată. Mirela Vaida a dezvăluit în cadrul ediției trecute de la “Acces Direct” că s-a încheiat colaborarea cu Veronica și Viorel Stegaru. Supranumită Vulpița, tânăra a cucerit inimile multor români, motiv pentru care toate melodiile pe care le-a lansat alături de diferiți artiști s-au clasat zile bune pe locul 1 în trending pe YouTube.

“Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. (n.r.: Veronica). În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă! Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic”, a declarat prezentatoarea spre finalul ediției de ieri de la “Acces Direct”.

Vulpița și-a revăzut fetița

Ieri, cu câteva minute bune înainte de anunțul Mirelei Vaida, Vulpița a publicat pe Instagram o fotografie în care apare cu fiica ei, După cum vedeți, tânăra a ales să acopere fața micuței, remarcă cancan.ro.

“Fetița mea frumoasă. Sunt foarte fericită. Acum vedeți la Acces Direct cum am ajuns acasă. #accesdirect”, a scris Veronica Stegaru.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

mirela vaidatelenovela vulpita si viorelvulpitavulpita antena 1vulpita si viorel
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes