Tenis de masă, automobilism, canotaj și gimnastică artistică, transmisiuni exclusive pe canalele LookSport

Canalele sportive Look pregătesc telespectatorilor un sfârșit de săptămână cu multe competiții sportive interne și internaționale! Începând de vineri și până duminică LookSport și LookSport+ vor transmite în exclusivitate o serie de evenimente sportive care vor încânta publicul iubitor de sport. Canotaj, automobilism, tenis de masă și gimnastică artistică sunt sporturile care îi vor ține pe telespectatori în fața televizoarelor pe canalele unde niciodată spectacolul nu se oprește!

Vineri, 4 iunie, de la ora 15.00, va avea loc returul finalei Superligii Naționale la tenis de masă masculin între echipele CS TT Pristavu Câmpulung și Steaua București, care va fi transmisă în exclusivitate de LookSport+.

Sâmbătă, de la ora 11.00, spectacolul mingii de celuloid continuă pe același canal, cu returul finalei Superligii Naționale de tenis de masă varianta feminină între Steaua București și CSM Bistrița. În partidele tur, echipele steliste s-au impus la scorul de 3-0. Telespectatorii o vor vedea la treabă și pe jucătoarea care și-a asigurat deja biletele pentru Tokyo: Bernadette Szocs, legitimată la clubul Steaua București.

Sâmbătă și duminică exclusiv pe LookSport+ și LookSport, Cupa Mondială de canotaj de la Sabaudia, Italia, un alt sport olimpic cu tradiție în România, va fi pe micile ecrane astfel: sâmbătă de la ora 12.50 exclusiv pe LookSport+ și duminică dela ora 11.35 exclusiv pe Look Sport. Canotorii români nu participă la această competiție, dar îi putem vedea la lucru pe cei cu care ne vom duela pentru medaliile olimpice la Tokyo.

Tot sâmbătă și duminică telespectatorii pot urmări Cupa Mondială la gimnastică artistică de la Cairo. Sunt ultimele pregătiri ale gimnaștilor români pentru Jocurile Olimpice și ultimele bilete spre Tokyo sunt puse în joc, sâmbătă de la ora 17.00 și duminică de la aceeași oră, exclusiv pe LookSport+.

Nici sporturile cu motor nu vor lipsi în acest week-end când are loc a treia etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă desfășurat pe Transalpina. Cu un loc 4 la Cheile Grădiștei și un loc 2 la Râșnov, Eduard Cozma vine în Transalpina Challenge din postura de lider al clasamentului general. În bătălia la vârf, îi regăsim și pe învingătorii primelor două etape – Octavian Ciovică și Călin Manițiu-, dar și pe campionul național de Super Rally, Costel Cășuneanu  sau pe fostul campion național de raliuri, Mihai Leu. Bătălia se va da în direct și în exclusivitate duminică pe LookSport+, de la orele 13.30, și pe LookSport 3 de la ora 16.00. 

Nu rata un week-end plin de sport, competiție și adrenalină pe canalele LookSport, locul unde niciodată spectacolul sportiv nu se oprește!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

looksport
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes