TENSIUNE ENORMĂ la Barcelona

TENSIUNE ENORMĂ la Barcelona
TENSIUNE ENORMĂ la Barcelona

Continuă tensiunea și deciziile politice fierb după ce Catalonia și-a anunțat independența! Mai exact, mii de spanioli s-au adunat, sâmbătă, într-una dintre pieţele din Madrid pentru a protesta împotriva independenţei Cataloniei, susţinând unitatea Spaniei, la o zi după ce Parlamentul regional catalan a adoptat o declaraţie de independenţă, relatează ABC News. Reamintim că Parlamentul de la Barcelona a votat, vineri, o declarație prin care declară independența regiunii Catalonia față de Spania. Decizia a fost luată cu 70 de voturi pentru, 10 împotrivă și două abțineri.

Carles Puigdemont le cere catalanilor să se opună Guvernului de la Madrid. Carles Puigdemont a cerut, sâmbătă, catalanilor să formeze o ”opoziţie democratică” faţă de iniţiativa Guvernului de la Madrid de a prelua controlul asupra regiunii catalane […]

Sursă: TENSIUNE ENORMĂ la Barcelona. Ce se întâmplă în cel mai Fierbinte punct al Europei

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

barcelonacataloniasituatia cataloniatensiuni spania
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes