Teodora Nedelcu, strategie surprinzătoare pentru finala iUmor, sezonul 14, iar trupa Duo Olé, un show incendiar! Cheloo „Este unul dintre cele mai bune numere de umor din această gală“

Teodora Nedelcu, strategie surprinzătoare pentru finala iUmor. Sursa foto: Antena 1
Teodora Nedelcu, strategie surprinzătoare pentru finala iUmor. Sursa foto: Antena 1

Au mai rămas doar două zile până când se va decide cine va câștiga sezonul 14 iUmor! Finaliștii și-au dat deja ultimul „examen“ în fața juraților show-ului, iar duminică seara va fi cel din urmă test. Cel cu telespectatorii, care au misiunea de a-și vota live preferata, preferatul sau preferații dintre cei care primesc 4 like-uri.

Teodora Nedelcu și-a schimbat strategia pentru finala emisiunii de la Antena 1 și a primit multe aprecieri, iar trupa Duo Olé a făcut un show incendiar. Momentele lor, ce surprize au pregătit Andreas Petrescu și Dan Țuțu, invitații speciali din seara galei mult așteptate, dar și cine sunt finaliștii care își vor ajudeca like-uri de la Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo pentru a putea intra la votul publicului, telespectatorii vor afla duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1.

Teodora Nedelcu a ales să vină în gala decernării premiului iUmor, sezonul 14, cu un material inspirat din propria viață. Subiectele abordate i-au făcut pe toți cei prezenți în platoul de filmare să râdă copios, iar printre acestea se numără o discuție purtată cu bunica ei despre ziua în care va îmbrăca rochia albă de mireasă și cum a decis să se separe de fostul iubit cu care a avut o relație de 10 ani.

”M-am despărțit de el, pentru că m-a refuzat cu o chestie cât se poate de banală. Eu m-am dus într-o zi la el și i-am zis: «Uite, noi suntem de 10 ani împreună, n-avem nicio bucurie, nicio speranță, n-avem ce să ne mai demonstrăm. Eu cred că a venit momentul: Vrei să te căsătorești cu mine?» și el a răspuns: «Nu, mulțumesc». Iar eu am spus: «A, da?! Fii atent, că eu sunt fire răzbunătoare și uite ce îți fac! Rămâi tu singur în apartamentul tău cu trei camera din Aviației, că mă mut eu singură într-o garsonieră din Berceni. Ia, joac-o pe asta! Să te văd cum te descurci»“, a spus finalista în timp ce râsetele și aplauzele se auzeau frenetic.

”Teodora, ai colantat depresia cu altceva, ceea ce e foarte bine! Ai fost peste depresie! Realitatea asta ai dus-o cu zâmbetul pe buze“, a spus Cătălin Bordea.

Întrebată de Cheloo cât la sută din material este realitate și cât imaginație, finalista a răspuns: „Imaginație este doar partea de la final: cu ceea ce o să le spun eu de acum când o să ies la întâlniri. Restul este realitate pură“. „Aceasta este cea mai frumoasă poveste de viață pe care am auzit-o în ultimele sezoane de iUmor! Extraordinară. Fata asta știe să facă stand-up, sunt profund impresionat. Este în galeria noastră de 5-6 femei care fac stand-up care au plecat de aici“, a declarat Cheloo în cadrul testimonialelor, iar Delia a mărturisit: „Cred că e îndrăgostită“.

Formată din Marcial Heredia și Paul Morocco, trupa Duo Olé a creat un număr de entertainment senzațional. Muzica, dansul, teatrul, jongleriile cu ouă și mingii au făcut deliciul juraților iUmor și, desigur, al spectatorilor. Cei doi artiști de peste hotare au fredonat și versuri din cea mai nouă piesă a Deliei. „Momentul vostru va fi greu de egalat! Nu știu dacă va mai fi ceva asemănător în seara asta! A fost superb, bravo, bravo, bravo!“, a spus jurata iUmor, iar Nelu Cortea a adăugat: „Sunteți cel mai nebun, epic, oricum ați vrea să-l numiți… duo pe care l-am văzut vreodată și vă mulțumesc pentru asta! V-aș privi o zi întreagă, sunteți fantastici“.

Înainte să fie dezvăluite voturile pentru trupa Duo Olé, Cătălin Bordea a exclamat: „Sunteți antidepresivi, adică ne scoateți din stările cele mai anapoda“, iar Cheloo a declarat: „Este unul dintre cele mai bune numere de umor din această gală, chiar dacă îl scoți din context. Foarte bine gândit“. Ceilalți finaliști iUmor din sezonul 14 sunt: Ionuț Țigănescu, Varză, Maria Grosu, Mihaela Pripici, Elena Voineag, The Free Tenors, Paul Szabo, Dima Țui, trupa Pe Cap – formată din Irina Bivol, Marin Madan și Vladislav Sliusarenco.

În seara de duminică, imediat după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului, telespectatorii își pot susține live favoritul din cursa pentru câștigătorul sau câștigătoarea sezonului 14 iUmor. Tot ce trebuie să facă este să trimită numele finalistului preferat, așa cum este notat pe ecran, prin SMS la 1313. Gala de decernare a trofeului și a premiului de 20.000 de Euro este înregistrată, iar în timpul filmării cei 11 concurenți au fost nevoiți să îi convingă pe toți cei patru jurați iUmor că merită like-urile lor și, implicit, să intre la votul publicului. La scurt timp după ce prezentatorii show-ului vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 14 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro, dar și cu mult râvnitul trofeu al emisiunii de la Antena 1.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

castigator iUmor finala iumor premiu iumor
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes