Ce mai citim pe net

Teodorovici, atac după atac la conducerea PSD: Este ilegală!

Eugen Teodorovici continuă atacurile la conducerea PSD, afirmând că aceasta este ilegală și acuzând-o că nu reușește să acumuleze capital electoral pe seama modului cum gestionează Guvernul Orban epidemia și că nu a depus până acum o moțiune de cenzură.

”Nu este firesc, din postura de “șef” al celui mai important partid din opoziție, să nu-ți asumi decizia de a depune o #moțiune_de_cenzură pe care o cere întreaga societate. Pe care chiar membrii și susținătorii PSD o cer. Nu este posibil să încerci în continuare să îți prelungești #mandatul dobândit #ilegal doar cu scopul de a rămâne președinte al PSD”, scrie Teodorovici pe Facebook.

”Traversăm cu toții o perioadă în care declarațiile lipsite de conținut și fără nicio urmă de acțiune nu doar că nu îi mai pot păcăli pe români, ci mai grav, anihilează orice șansă ca țara asta să-și întărească #democrația. Frica, lașitatea și de foarte multe ori incapacitatea și lipsa de consecvență politică au facilitat atitudinile abuzive ale unui guvern care a ajuns să-și mascheze incompetența prin impunerea unor restricții așa-zis motivate de imagini apocaliptice.”

”În loc să sancționeze acest guvern pentru modul în care a gestionat #criza_sanitară și pe cea #economică, actuala “conducere” ilegală a PSD a ales chiar să susțină în funcție acest guvern fără nicio urmă de respect pentru votul celor datorită cărora a ajuns în Parlament.

Actuala “conducere” ilegală a PSD dăunează partidului

Am afirmat de nenumărate ori că actuala “conducere” ilegală a PSD dăunează partidului și viitorului politic al celei mai importante formațiuni politice din România.

Pentru toate acestea eu vreau să-mi asum o luptă politică internă pentru a aduce PSD acolo unde îi este locul, pentru a-l scoate pe pista competiției politice și a nu-l ține la standuri până la finalul acesteia”, afirmă fostul ministru PSD al Finanțelor.

Teodorovici, candidat la șefia PSD

Fostul președinte executiv al PSD Eugen Teodorovici a anunțat în weekend că și-a depus candidatura pentru conducerea partidului, în condițiile prevăzute de Statutul validat de Tribunalul București. El a făcut apel la responsabilitatea membrilor de partid care vor participa la Congres să nu accepte un simulacru de alegeri, în care președintele să fie ales cu votul unanimității.

Teodorovici acuză conducerea interimară a lui Marcel Ciolacu că vrea să fraudeze alegerile din partid: „Dacă acceptați ca reforma PSD să înceapă cu un jaf … noapte bună”.

Alte știri de interes

Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Mihnea Tudor

Barna: Şcoala nu e fenomen meteo neaşteptat, nimeni nu poate pretinde că a fost luat prin surprindere

Mihnea Tudor

Daniel Botănoiu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii: O să facem zacuscă din banane şi bulion din roşii de plastic

Mihnea Tudor

Tătaru, anchetă la Ministerul Sănătăţii care a angajat o cântăreaţă. Codruța Filip, însă, e foc și pară pe situație

Mihnea Tudor

Cu zâmbetul la vedere! Viziere gratuite pentru elevi, de la o firmă din Sibiu

Gloria Pascu

Vlad Voiculescu: Domnul ministru Bode minte! Niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului

Mihnea Tudor

Traian Berbeceanu, ironii maxime pentru Tăriceanu și partidul lui

Gloria Pascu

Sindicatul Europol cere intervenția CSAT pentru salvarea Poliției Române: Lasați polițiștii să fie polițiști !

Mihnea Tudor

Șerban Nicolae și Codrin Ștefănescu fac praf conducerea PSD

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »