Ce mai citim pe net

Teodorovici, atac după atac la conducerea PSD: Este ilegală!

Eugen Teodorovici continuă atacurile la conducerea PSD, afirmând că aceasta este ilegală și acuzând-o că nu reușește să acumuleze capital electoral pe seama modului cum gestionează Guvernul Orban epidemia și că nu a depus până acum o moțiune de cenzură.

”Nu este firesc, din postura de “șef” al celui mai important partid din opoziție, să nu-ți asumi decizia de a depune o #moțiune_de_cenzură pe care o cere întreaga societate. Pe care chiar membrii și susținătorii PSD o cer. Nu este posibil să încerci în continuare să îți prelungești #mandatul dobândit #ilegal doar cu scopul de a rămâne președinte al PSD”, scrie Teodorovici pe Facebook.

”Traversăm cu toții o perioadă în care declarațiile lipsite de conținut și fără nicio urmă de acțiune nu doar că nu îi mai pot păcăli pe români, ci mai grav, anihilează orice șansă ca țara asta să-și întărească #democrația. Frica, lașitatea și de foarte multe ori incapacitatea și lipsa de consecvență politică au facilitat atitudinile abuzive ale unui guvern care a ajuns să-și mascheze incompetența prin impunerea unor restricții așa-zis motivate de imagini apocaliptice.”

”În loc să sancționeze acest guvern pentru modul în care a gestionat #criza_sanitară și pe cea #economică, actuala “conducere” ilegală a PSD a ales chiar să susțină în funcție acest guvern fără nicio urmă de respect pentru votul celor datorită cărora a ajuns în Parlament.

Actuala “conducere” ilegală a PSD dăunează partidului

Am afirmat de nenumărate ori că actuala “conducere” ilegală a PSD dăunează partidului și viitorului politic al celei mai importante formațiuni politice din România.

Pentru toate acestea eu vreau să-mi asum o luptă politică internă pentru a aduce PSD acolo unde îi este locul, pentru a-l scoate pe pista competiției politice și a nu-l ține la standuri până la finalul acesteia”, afirmă fostul ministru PSD al Finanțelor.

Teodorovici, candidat la șefia PSD

Fostul președinte executiv al PSD Eugen Teodorovici a anunțat în weekend că și-a depus candidatura pentru conducerea partidului, în condițiile prevăzute de Statutul validat de Tribunalul București. El a făcut apel la responsabilitatea membrilor de partid care vor participa la Congres să nu accepte un simulacru de alegeri, în care președintele să fie ales cu votul unanimității.

Teodorovici acuză conducerea interimară a lui Marcel Ciolacu că vrea să fraudeze alegerile din partid: „Dacă acceptați ca reforma PSD să înceapă cu un jaf … noapte bună”.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Gabriela Firea a fost operată de urgență

Gloria Pascu

Ciolacu: A-l preţui pe Eminescu înseamnă să dovedeşti ca stat – prin fapte, nu doar prin palavre – respectul cuvenit Educaţiei şi Culturii naţionale, două domenii care astăzi, din păcate, suferă cumplit

Mihnea Tudor

Iulian Bulai, halucinant: Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”! Luat în bășcălie de internauți: Ai greșit pastilele

Gloria Pascu

PSD acuză Guvernul că sărăcește populația, înghețând veniturile, chiar dacă prețurile cresc

Mihnea Tudor

Florin Roman, sarcastic: Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană

Mihnea Tudor

”Dragă Hunor…” Scrisoare deschisă a lui Rareș Bogdan după redeschiderea discuțiilor privind autonomia Ținutului Secuiesc

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »