Terasă de pe Litoral, închisă de DSP. Angajată depistată cu coronavirus

O terasa din Vama Veche a fost închisă după ce o angajată a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Direcția de Sănătate Publică (DSP) a demarat o anchetă în acest caz pentru a identifica persoanele cu care a intrat în contact femeia.

Astfel, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică împreună cu cei ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, ai Direcţiei Sanitar- Veterinară şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au făcut o acţiune de verificare la terasa respectivă, la finalizarea căreia autorităţile au decis închiderea localului până la finalizarea anchetei epidemiologice.

De asemenea, angajaţii terasei au intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile, aşa cum prevede procedura în astfel de cazuri, a precizat directoarea DSPJ Constanţa.

În prezent, barmanița confirmată cu Covid-19 a fost internată la Institutul Matei Balş. De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, în judeţul Constanţa au fost confirmate 367 de persoane, dintre care 15 numai în ultimele 24 de ore. De asemenea, 19 persoane au decedat în urma infectării cu Covid-19.

Ulterior a fost descoperit încă un angajat al terasei din Vama Veche confirmat cu Covid-19.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

terasa inchisaterasa vama vechevama veche
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes