Recomandate Tehnologie

The Crystal – cel mai înalt zgârie-nori orizontal, inaugurat în China – VIDEO

Clădirea minune a primit numele de The Crystal și a fost inaugurată în orasul Chongqing. Construcția este din categoria ”de lux” și este cel mai înalt zgârie-nori poziționat orizontal și a costat 4,8 miliarde de dolari.

The Crystal a fost realizat de arhitectul Moshe Safdie și face parte din complexul Raffles City Chongqing, care înseamnă opt zgârie-nori verticali și unul orizontal .

Ajunge la o înălțime de 250 de metri și o lungime de 350 de metri, care se întinde pe 4 dintre cei 8 zgârie-nori care alcătuiesc complexul Raffles, iar din iunie, The Crystal a fost deschis pentru public.

VIDEO The Crystal, Chongqing, China

The Crystal, care va avea și gradini, restaurante, un bar, un spațiu pentru evenimente și o piscină infinity, ce urmează să fie finalizate în următoarele luni, va primi în jur de 3.000 de vizitatori pe zi, potrivit CapitaLand. Taxa de vizitare este de aproximativ 25 de dolari.

Coridorul, care pe verticală ar fi aproape la fel de înalt ca Turnul Eiffel din Paris, cântărește 12.000 tone și a fost divizat în mai multe segmente pentru a putea fi așezat deasupra turnurilor. Cu o lățime de 32,5 metri și o înălțime de 26 de metri, este cea mai mare structură de acest gen care conectează cel mai mare număr de turnuri.

Alte știri de interes

Dreapta la putere în România îşi consolidează poziţia în vederea alegerilor parlamentare, în urma alegerilor locale, scrie presa internaţională

Mihnea Tudor

Gabriela Firea, ultima intervenție în calitate oficială: Sunt mai dureroase cuţitele înfipte în spate. Va urma o perioadă dificilă pentru mine

Mihnea Tudor

Elena Udrea nu vede cu ochi buni ”entuziasmul” cu care s-a votat ”noul”. Cine este marele perdant al acestor alegeri locale

Mihnea Tudor

Nicuşor Dan: Este ziua de naştere a noului Bucureşti – VIDEO

Mihnea Tudor

EXIT-POLL ora 21.00 – Alegeri locale 2020. Rezultate alegeri București și în țară. Cine a câștigat Primăria Generală

Mihnea Tudor

Se schimbă vremea: Cod galben şi cod portocaliu de ploi abundente, vânt şi descărcări electrice

Mihnea Tudor

Surpriză pentru studenţii care au burse sociale şi învaţă la universităţi care vor face cursuri online

Gloria Pascu

Ce este Inițiativa Smart Village. Integrarea satului inteligent în dezvoltarea rurală

Furdu Constantin

Orban: Astăzi, PSD ”a băgat România în faliment”. Raport de-a dreptul imbecil

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »