The Rolling Stones lansează o nouă piesă – VIDEO

The Rolling Stones a lansat în aprilie, în perioada de izolare din cauza pandemiei de coronavirus, ”Living In A Ghost Town”, primul cântec după o pauză de opt ani. Celebra trupă britanică a prezentat miercuri o piesă inedită, ”Criss Cross”, iar aceasta va fi lansată joi.

Miercuri, pe pagina de Twitter a formației, a fost anunțată lansarea unui nou cântec, iar trupa a prezentat şi un scurt fragment, cu o durată de şapte secunde, din videoclipul piesei, regizat de Diana Kunst, cunoscută pentru colaborări cu artişti precum Madonna, A$AP şi Rosalía.

În urmă cu câteva săptămâni, Mick Jagger a dezvăluit că Rolling Stones au înregistrat un nou material de studio înainte de a fi decretate măsurile de izolare pentru COVID-19, iar chitaristul Keith Richards a precizat că „Living In A Ghost Town” va face parte „dintr-un nou album”.

Trupa The Rolling Stones avea programat vara aceasta un turneu în SUA, însă toate concertele au fost suspendate în contextul pandemiei de coronavirus.

The Rolling Stones – Criss Cross trial

https://www.facebook.com/therollingstones/videos/988829411570975/

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

The Rolling StonesThe Rolling Stones - Criss Cross
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes