TikTok: Voci ale unor personaje Disney, pentru text-to-speech

C-3PO şi Chewbacca sunt doar câteva dintre personajele Disney ale căror voci pot fi folosite de utilizatorii platformei chineze de video în cadrul funcţiei text-to-speech.

TikTok şi Disney anunţă un parteneriat prin care platforma socială poate folosi pentru text-to-speech vocile unora dintre celebrele caractere create de Disney.

Introdusă iniţial pentru a ajuta utilizatorii cu dizabilităţi, funcţia text-to-speech a fost folosită pe scară largă şi chiar se poate spune că a contribuit la succesul TikTok. Aceasta face ca textul adăugat unui clip să fie citit cu o voce sintetică.

Ca urmare a parteneriatului dintre cele două companii, textul va putea fi citit cu vocea unor personaje create de Disney, precum Lilo, Stitch, C-3PO, Chewbacca, un soldat Stormtrooper din Star Wars şi Rocket Raccoon din Guardians of the Galaxy.

Însă, pentru a folosi vocile Disney, utilizatorii trebuie, mai întâi, să le deblocheze. Deblocarea se face folosind anumite cuvinte cheie, care, la rândul lor, trebuie descoperite de utilizatori.

Pentru a folosi una dintre vocile Disney, utilizatorul trebuie să adauge text unui clip, după care să apese butonul pentru text-to-speech şi să selecteze una din vocile disponibile.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

tik tok tiktok voci disney voci tiktok
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes