Ţiriac Operating Lease va fi preluat de Autonom. Divizia de leasing operaţional a Grupului Ţiriac, se rebranduiește

Autonom va preluat Ţiriac Operating Lease (Premium Leasing SRL), un business cu venituri anuale de peste 80 de milioane de lei şi active în valoare de peste 200 milioane de lei, în urma unui acord pentru achiziţie, semnat cu Grupul Ţiriac.

“Autonom şi Grupul Ţiriac au semnat un acord pentru achiziţia Ţiriac Operating Lease (Premium Leasing SRL) – un business cu venituri anuale de peste 80 de milioane de lei şi active în valoare de peste 200 milioane de lei. Astfel, două dintre cele mai importante companii cu capital integral românesc din piaţa serviciilor de leasing operaţional, cu viziuni compatibile în ceea ce priveşte centrarea pe clienţi, avansează spre o nouă etapă în construcţia unui business mai puternic în sectorul mobilităţii”, anunţă companiile.

Tranzacţia va fi finalizată în prima parte a acestui an, după primirea aprobării Consiliului Concurenţei.

Ţiriac Operating Lease (cu denumirea comercială înregistrată a Premium Leasing SRL) activează pe piaţa locală începând din anul 2003, derulând de-a lungul timpului activitatea de leasing operaţional şi management de flote în cadrul Grupului Ţiriac, în peste 4.500 de contracte şi respectiv, pentru aproximativ 9.000 de autovehicule.

Prin acest pas, Autonom îşi întăreşte poziţia pe piaţa de leasing operaţional din România şi depăşeşte semnificativ pragul de 10.000 de maşini.

Compania oferă soluţii moderne de mobilitate şi finanţare precum: închirieri pe termen scurt şi mediu, leasing operaţional, transferuri cu şofer, închirierea temporară de flote, servicii de fleet management, corporate car sharing, asistenţă rutieră, abonamente de spălătorie auto şi închiriere de echipamente. Acestea sunt furnizate printr-o reţea naţională unică, prezentă în 33 de oraşe din România. Autonom este prezentă şi în Ungaria şi Serbia.

Ţiriac Operating Lease, furnizor de servicii de leasing operaţional cu 19 ani de experienţă pe piaţa din România, este o companie 100% antreprenorială, caracterizată prin flexibilitate şi viteză de reacţie. Compania oferă servicii de mobilitate pentru clienţi corporate, IMM-uri, profesii liberale şi persoane fizice autorizate, asigurând consiliere în alegerea vehiculelor potrivite celor mai diverse şi exigente solicitări şi gestionând toate serviciile necesare unei exploatări fără griji a vehiculelor contractate.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

autonompreluare tiriac leasingtiriac leasingtiriac operating lease
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes