Țiriac pierde o groază de bani: spaniolii i-au anulat turneul de la Madrid

Turneul de tenis patronat de Ion Țiriac – Masters 1000 de la Madrid – programat în perioada 12 – 20 septembrie, a fost anulat, au anunţat marţi organizatorii, pe site-ul oficial.

“După ce au examinat situaţia luni întregi, organizatorii Mutua Madrid Open au fost nevoiţi să anuleze turneul din cauza conjuncturii dificile provocate de infecţia cu Covid-19 la toate nivelurile”, se arată într-un comunicat al spaniolilor.

Săptămâna trecută, guvernul regiunii Madrid a recomandat anularea turneului de tenis Masters 1000, programat pentru septembrie în capitala Spaniei, din cauza răspândirii coronavirusului.

Programat iniţial pentru luna mai, turneul de la Madrid a fost amânat pentru perioada 12 – 20 septembrie în calendarul modificat în urma pandemiei. Dar reapariţia unor focare de coronavirus în Spania i-a determinat pe organizatori să se îndoiască de faptul că desfăşurarea competiţiei se va face ”fără complicaţii de sănătate care ar afecta jucătorii, publicul şi angajaţii”.

Astfel, autorităţile regionale au recomandat ca ”turneul să nu aibă loc din cauza evoluţiei actuale a Covid-19”, adăugând că vor fi analizate în detaliu toate opţiunile posibile.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

halep turneu madridion tiriacturneu madridturneu tiriacturneul de la Madrid
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes