Politica

Titus Corlățean amenință cu demisia din PSD: Voi fi primul care…

Titus Corlățean, senator PSD, a afirmat, vineri, la un post tv, că preferă să-și dea demisia din partid, decât să mai fie nevoit să voteze o formulă de guvern cu PNL.

”Această moțiune de cenzură va fi depusă și vă spun un lucru. Dacă cineva va îndrăzni să mai ceară PSD-ului sau mie să mai votăm vreo formulă care să includă și liberali voi fi primul care voi spune că nu accept să votez așa ceva și îmi dau demisia”, a spus Titus Corlățean.

”Nu mai merge aia că noi suntem responsabili’, a adăugat Titus Corlățean, la Antena 3, sâmbătă.

Și secretarul general PSD, Paul Stănescu, este revoltat împotriva Guvernului Orban, și a asigurat vineri că partidul va depune o moțiune de cenzură pentru demiterea actualului guvern.

”Liberalii sunt speriați de moțiunea de cenzură și încearcă să se convingă singuri că n-o vom depune. Le dau o veste tristă: teama lor este justificată. Lucrăm deja moțiunea de cenzură, o depunem și vă asigur că vom trimite Guvernul Orban acasă pentru că și-a bătut joc de români și de autoritățile locale pe care a lăsat tot greul crizei COVID-19.

Câte semnături a adunat PSD

Depunem moțiunea de cenzură și aceasta va trece sută la sută. Toți primarii PSD ne transmit aceleași mesaje din partea românilor: Guvernul Orban este o catastrofă pentru țară!”, a transmis secretarul general interimar al PSD.

”Avem 202 semnături pentru moţiune. E nevoie de 233 pentru demiterea guvernului. Asta este grupul PSD, de aici încolo începem negocierile. Pro România are 26 – 27. Sperăm să avem un număr impresionant la această moţiune.

În momentul când se finalizează cu starea de alertă, vom veni cu un proiect economic pe care îl vom prezenta preşedintelui din partea celor care îşi asumă căderea guvernului şi cât mai rapid trecut în Parlament”, a declarat Marcel Ciolacu , președintele interimar al PSD, potrivit antena3.ro

Alte știri de interes

Nicuşor Dan: Este ziua de naştere a noului Bucureşti – VIDEO

Mihnea Tudor

Ciolacu, pe urmele USR: promite „fără penali” pe listele PSD

Mihnea Tudor

Cîţu, despre majorarea cu 40% a pensiilor susţinută de PSD: De unde atâta tupeu şi atâta cinism?”

Mihnea Tudor

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Mihnea Tudor

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »