Tom Hanks a donat plasmă pentru bolnavii de COVID-19 și a arătat dovada

Tom Hanks a donat plasmă pentru bolnavii de COVID-19 și a arătat dovada
Tom Hanks a donat plasmă pentru bolnavii de COVID-19 și a arătat dovada

Tom Hanks a publicat, miercuri, fotografii din timpul donării de plasmă. El le-a arătat fanilor cum arată o pungă cu plasmă pe care a donat-o pentru bolnavii de COVID-19, la un spital din Los Angeles.

Actorul de Oscar a scris pe Facebook: “Aceasta este punga de plasmă de săptămâna trecută. Ce pungă! După ce termini cu formularele, este la fel de uşor ca şi cum ai trage un pui de somn“.

Tom Hanks şi soţia sa, actriţa Rita Wilson, au donat şi sânge pentru un studiu care are ca scop crearea unui vaccin împotriva acestei boli, după ce s-au vindecat de COVID-19.

Cei doi au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus în luna martie, pe când se aflau în Australia şi au stat internaţi în spital două săptămâni. După vindecare, cuplul a revenit în Los Angeles.

Ei s-au oferit voluntar pentru a dona plasmă, special pentru cercetări care ar putea conduce la eventual vaccin. “Îl donăm în locuri unde sperăm să lucreze la ceea ce mi-ar plăcea să se numească ‘hankaccin’“, a spus actorul, glumind.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

covid donare plasma tom hanks
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes