Toni Grecu povestește cum a scăpat din incendiu: „Am alergat după salvare. M-am prăbuşit inconştient, dar fericit”

Binecunoscutul comediant Toni Grecu se afla internat la etajul 2 al pavilionului de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” care a luat foc vineri dimineața.

Toni Grecu se trata în spital de mai bine de două săptămâni, după ce a fost infectat cu virusul SARS-COV-2 și a povestit cum a scăpat din infernul declanșat de incendiu:

”Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit. Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume. Şi am alergat şi singur. În urma salvării, spitalul ardea. Sistemul sanitar din România ardea”, a spus acesta la Știrile PRO TV.

Fondatorul grupului de umor Divertis a fost transferat în stare bună la spitalul Sfântul Pantelimon.

Soţia lui a aflat de incendiul de la ”Matei Balș” de la televizor și a povestit că:

”Am fost trezită de nişte sms-uri ale unor prieteni, am deschis televizorul şi în momentul acela se spunea că incendiul a izbucnit la pavilionul 5, unde ştiam că e internet. L-am sunat imediat şi mi-a răspuns, era foarte speriat, părea foarte afectat de ce s-a întâmplat, dar mi-a zis că e înconjurat de medici la urgenţe şi că se ocupă oamenii de el, că e pe un pasticat cu COVID-19, acesta necesitând tratament cu oxigen, a spus Cristina Grecu pentru Știrile PRO TV.

Numărul deceselor în urma incendiului de la Institutul Matei Balș a ajuns, sâmbătă, la șase, după ce un bărbat transferat la Spitalul de Urgență București a decedat, fiind bolnav de Covid-19.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cum a scapat toni grecutoni grecu covidtoni grecu incendiutoni grecu matei bals
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes