Top 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre creditul până la salariu oferit de Avans Salariu

Top 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre creditul până la salariu oferit de Avans Salariu
Top 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre creditul până la salariu oferit de Avans Salariu

Creditul până la salariu poate reprezenta soluția potrivită pentru persoanele care au nevoie de bani ca să își rezolve anumite probleme. Se obține ușor, fără deplasare și cu minim de documente. Prezintă multe avantaje, printre care se regăsesc rapiditatea și ușurința cu care este acordat.

Ce e creditul până la salariu?

Unul dintre lucrurile de știut despre acest tip de credit pana la salariu este că îl pot accesa atât salariații care lucrează la stat cât și cei din mediul privat. 

Al doilea lucru de știut despre acest credit este că valoarea sumei este de până la jumătate din salariu.

Al treilea lucru pe care trebuie să îl știi despre tipul de credit până la salariu este că termenul maxim în care poți da banii înapoi este de 3 luni.

Cine poate obține un credit online până la salariu?

Orice persoană fizică angajată cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, ce are venit lunar din salariu, poate contracta un credit pana la salariu. Ai nevoie de un credit rapid până la salariu? Nicio problemă! Aplici foarte ușor doar cu fluturașul de salariu sau extrasul de cont unde primești salariul și cartea de identitate.

Al patrulea lucru de știut  este că polițiștii, profesorii și învățătorii, medicii, salariați din alte domenii pot obține credit până la salariu.

În al cincilea rând, vechimea în muncă pe care trebuie să o ai pentru un credit pana la salariu este de 3 luni în sistemul de stat sau de 6 luni în sistemul privat.

Avantajele creditelor rapide până la salariu

Al șaselea lucru de știut e că este singurul credit care îți oferă un avans din salariu.

Al șaptelea lucru este că dobânda pentru acest credit până la salariu se stabilește în funcție de suma împrumutată, perioada de acordare a creditului și venitul pe care îl ai.

Al optulea lucru de știut este că se încheie un contract de credit nebancar pe o perioadă de 30 de zile, iar după achitarea împrumutului se poate face imediat un alt contract pentru un credit pana la salariu.

Al nouălea lucru de știut este că începând cu al doilea contract poți obține un credit în funcție de salariu cu o dobândă preferențială.

Iar ultimul, dar nu cel din urmă lucru, este că se adresează și persoanelor cu un istoric negativ și înscrise în Biroul de Credite. Așadar, poate fi și un credit pentru cei cu poprire pe salariu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

avans salariucredit pana la salariucreditecredite salariatinevoie de bani
redactia

Alte stiri de interes