Totul s-a terminat: Tătăruşanu, OUT de la Fiorentina. Anunţul făcut azi de italieni

În prezent, în lotul condus de Paulo Sousa se află cinci portari, dintre care trei cu vârsta sub 20 de ani. Ciprian Tătăruşanu (30 de ani), Marco Sportiello (24 de ani), Bartlomiej Dragowski (19 ani), Cerofolini (18 ani) şi Satalino (17 ani).

Ciprian Tătărusanu (31 de ani), portarul titular al celor de la Fiorentina, are emotii în ceea ce priveste viitorul său la gruparea viola. Potrivit celor de la ”Corriere Fiorentino”, sefii toscanilor au decis deja care este viitorul românului, în ciuda evolutiilor sale bune din ultimul timp.

Dorinta lui Tătărusanu este aceea de a continua la echipa din Firenze, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să se lupte săptămânal pentru un loc între buturi cu Marco Sportiello (24 de ani), fostul portar al celor de la Atalanta, adus în iarnă.

Într-un material cu titlul “Tătăruşanu visează să rămână, dar totul se va termina în mercato”, Firenze Viola, care citează Corriere Fiorentino, scrie că soarta goalkeeperului român a fost deja pecetluită….

Source: Totul s-a terminat: Tătăruşanu, OUT de la Fiorentina. Anunţul făcut azi de italieni

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes