Trădătorii de lângă Zelensky: Doi oficiali din serviciile de securitate, demiși

Trădătorii de lângă Zelensky: Doi oficiali din serviciile de securitate, demiși. Sursa foto: facebook/Zelensky
Trădătorii de lângă Zelensky: Doi oficiali din serviciile de securitate, demiși. Sursa foto: facebook/Zelensky

Volodimir Zelensky, preşedintele ucrainean, a anunţat, joi seară, că a demis doi oficiali ai serviciilor de securitate, pe care i-a numit “trădători”.

“Astăzi s-a luat o altă decizie în privinţa anti-eroilor. Nu am timp să mă ocup de toţi trădătorii, dar toţi vor fi pedepsiţi treptat”, a declarat Zelenski. Cei doi sunt şeful serviciului intern de securitate Andrei Naumov şi şeful serviciului de securitate din Herson, Srghei Krivoruhko.

“Cei care încalcă jurământul militar de credinţă faţă de poporul ucrainean… vor fi inevitabil lipsiţi de grade militare înalte. Generalii la întâmplare nu au ce căuta lângă noi”, a adăugat el.

De asemenea, el a spus despre trupele ruse că sunt forţe ale “răului”.

“Invadatorii au încercat să pătrundă şi să pună piciorul în casa noastră din diferite direcţii – de pe pământ, din cer, din mare. Se târăsc, zboară, navighează. Au atât de mult rău, atât de multă sete de distrugere încât ne aminteşte nu de oameni, ci de ceva de altă lume. Monştri care ard şi jefuiesc, care atacă şi fac crime. Himere ale infernului”, a afirmat el.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

servicii de securitate ucraina tradatori zelensky
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes