Trafic infernal pe A2, pe sensul către Capitală. Se circulă în coloană

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la această oră, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt ridicate, iar pe tronsoanele unde au loc lucrări de reabilitare la partea carosabilă s-au format coloane în mişcare, informează Centrul Infotrafic al IGPR.

Potrivit sursei citate, pe tronsoanele unde au loc lucrări de reabilitare la partea carosabilă s-au format coloane în mişcare, astfel:

– km. 14, loc. Cernica, jud. Ilfov – coloană de aprox. 200 de metri;

– km. 71, loc. Dor Mărunt, jud. Călăraşi –  coloană de aprox. 1 km;

– km. 160, Pod.Cernavodă – coloană de aprox. 2 km.

Pentru evitarea aglomerării, poliţiştii rutieri recomandă următoarele rute alternative:

– DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozi – Urziceni – DN 2 – Bucureşti;

– A2 – Feteşti sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – Bucureşti.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza. 

Sursa menionată reaminteşte că, până la finalul lunii mai, se desfăşoară lucrări de reparaţii a părţii carosabile pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 64+700 metri (Lehliu Gară/CL) – 71+500 metri (Dor Mărunt/CL). Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către Bucureşti, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii.

Tot pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 156+700 m şi 160+100 m (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

A fost instituită restricţie de circulaţie şi la kilometrul 14+033 de metri, în zona localităţii Cernica, judeţul Ilfov, pe banda de urgenţa şi pe prima bandă, pe ambele sensuri de deplasare, pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparaţie a rosturilor de dilataţie a podului, conchide sursa amintită. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

aglomeratie a2 autostrada soarelui trafic a2
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes