UPDATE – Traian Băsescu a ajuns într-un spital în Belgia, nu în Paris, după ce a suferit un AVC

Traian Băsescu ar fi fost internat de urgență, în această dimineață într-un spital din Paris, după ce ar fi suferit un AVC.

Traian Băsescu ar fi fost internat de urgență în Franța, potrivit surselor Realitatea Plus. El ar fi ajuns la o clinică din Paris, după ce ar fi suferit un AVC. Potrivit surselor Realitatea Plus, fostul șef de stat s-ar fi dus cu tensiune mare la spital, iar apoi a fost diagnosticat cu accident vascular.

Fostul președinte a fost dus în capitala Franței cu un avion privat, în urma unui accident vascular cerebral, susțin surse apropiate familiei, citate de Antena 3.

Este posibil ca Băsescu să fi suferit un AVC pe fondul stresului provocat de condamnarea de ieri, când Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că fostul președinte a colaborat cu Securitatea. Politicianul și-ar fi pierdut brusc auzul, acesta fiind semnul care a alertat familia.

Întrucât au apărut complicații la plămâni, medicii români au decis transferarea lui urgentă în străinătate.

Săptămânile trecute, fostul președinte ar fi fost internat într-un spital din România.

UPDATE

Potrivit inPolitics, fostul președinte Traian Băsescu ar fi fost internat de urgență în această dimineață în spital, la Bruxelles, unde a fost dus cu un avion privat, în urma unui accident vascular cerebral, conform unor surse de încredere apropiate familiei.

Sursa citată mai scrie că pe cele două numere de telefon ale lui Traian Băsescu nu răspunde, deocamdată, nimeni.

Informația nu a fost confirmată de familie până la această oră.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

basescu accident basescu avc basescu spital traian basescu
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes