Opinii Recomandate

Traian Băsescu despre Firea: Specialistă în a crea confuzie. E josnic, doamnă!

Traian Băsescu o critică pe Gabriela Firea, spunând, într-o postare pe Facebook, că doar primarul general al Capitalei ”mai crede că păcăleşte pe toată lumea că ea este salvarea celor care încep să nu mai aibe paturi în secţiile ATI”.

Fostul președinte și-a exprimat nemulțumirea într-o postare pe Facebook:

​”E josnic doamnă,

Mai zilele trecute, doamna Firea a sărit ca arsă aflând că un bolnav în stare critică a fost transferat la Ploieşti pentru că în Bucureşti nu mai erau locuri libere la terapie intensive.

Specialistă în a crea confuzie primăriţa a început să turuie pe toate posturile de televiziune câte paturi disponibile are EA la dispoziţie şi cum EA care face ochelari la tot poporul, repară dinţii la tot poporul, ia tensiunea la tot poporul, testează tot poporul etc, etc poate da paturi la tot poporul infectat cu SAR-COV-2 şi mai şi tratează tot poporul de COVID-19.

O împiedică doar Ministerul Sănătăţii care n-o bagă în seamă, că altfel EA, care se pricepe la orice boală, ar oferi paturi de spital la tot poporul. Ştie însă că nu de paturi pentru tratarea COVID – 19 duce lipsă Ministerul Sănătăţii, ci de paturi ATI echipate corespunzător.

Biata intrigantă nu a înţeles că tot mai mulţi schimbă canalul când începe să-şi reverse peste ţară cunoştinţele medicale având abordări care seamănă confuzie.

Oamenii au înţeles că nu de paturi duce lipsă Bucureştiul, ci de paturi echipate cu sisteme de ventilaţie în secţiile ATI. Doar Firea mai crede că păcăleşte pe toată lumea că ea este salvarea celor care încep să nu mai aibe paturi în secţiile ATI.

Ce josnic este să încerci a valorifica boala şi moartea în scop electoral”, este mesajul, integral, al fostului președinte, traian Băsescu.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

După Rareș Bogdan și Sighiartău îl vrea plecat pe Orban de la șefia PNL: Am fost puşi de multe ori alături de PSD

Mihnea Tudor

Fum la Capitoliu. Clădirea Congresului a fost închisă din cauza unei ameninţări în domeniul securităţii

Mihnea Tudor

Dezbaterea publică privind legile justiţiei continuă cu întâlniri şi consultări scrise, în perioada 19 ianuarie – 21 februarie

Mihnea Tudor

Rareș Bogdan nu-l mai iartă pe Orban: „I s-a umflat capul. Nu cred că trebuie să mai fie președinte al PNL! A eșuat”

Mihnea Tudor

Statistică STS – Mai mult de jumătate dintre cei programaţi la vaccinare anti-COVID în Etapa a ll-a sunt persoane peste 65 de ani

Saghin Cristian

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 18– 24 ianuarie 2021. Mai multe zodii primesc vești bune

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »