Traian Băsescu, internat la Spitalul Militar Central din Bucureşti

Traian Basescu, europarlamentar. Sursa foto: Facebook / Traian Basescu
Traian Basescu, europarlamentar. Sursa foto: Facebook / Traian Basescu

Traian Băsescu, fostul preşedinte  al României, este internat la Spitalul Militar Central din Bucureşti, el având o viroză puternică.

Traian Băsescu, în vârstă de 72 de ani, a fost internat în urmă cu câteva zile, simptomele fiind cele ale unei viroze puternice, la Secţia Clinică Boli Infecţioase.

În prezent, starea lui Traian Băsescu este stabilă.

Traian Băsescu a mai avut probleme medicale. În martie 2022, la puţin timp după decizia instanţei supreme privind colaborarea sa cu Securitatea, el a fost internat la spital în Bruxelles, speculaţiile la acel moment fiind că ar fi avut probleme cardiace.

În 2006, el a fost supus unei operaţii de hernie de disc, iar în 2020 a declarat că a fost supus unei intervenţii chirurgicale complexe la nivelul aortei, într-un spital din Paris, fără a preciza însă momentul intervenţiei.

După decizia defintivă referitoare la colaborarea sa cu fosta Securitate şi declaraţiile făcute în contextul mutării sale din vila de protocol de care beneficia în calitate de fost preşedinte şi la care a fost nevoit să renunţe, Traian Băsescu, care este europarlamentar PMP, nu a mai avut apariţii publice.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

basescu spitalbasescu virozatraian basescutraian basescu bolnav
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes