Traian Băsescu lovește dur: ORBAN nu mai are ce căuta în politică

”Numai niște oameni iresponsabili bagă țara într-o perioadă de instabiliate”, a afirmat fostul președinte Traian Băsescu, afirmând despre parlamentarii din PSD, UDMR și Pro România, care au demis prin vot Guvernul Orban, că „probabil nu sunt familiarizați cu atmosfera de la Bruxelles”, într-o emisiune tv.

Băsescu a mai declarat: ”Asta e viața. Eu am un singur punct care mă face să-l suspectez și pe Orban, nu numai pe Iohannis. Faptul că a emis OUG și l-a făcut pe Ponta partid, ca și cum ar fi participat la alegeri, i-a dat subvenție. Dintr-o dată, Ponta se sucește. Păi nu poți după ce ți-a făcut serviciul acesta să te sucești. Ludovic Orban a emis OUG și a trecut Pro România în rândul partidelor subvenționate, deși nu a participat la alegeri. Ei, iar Ponta, ca mulțumire pentru acest gest, care n-are nimic comun cu democrația, făcut de Ludovic Orban, astăzi se sucește, pentru că aseară încă spunea că nu votează moțiunea”.

Întrebat cum apreciază gestul lui Ludovic Orban de a da 25 de OUG într-o singură ședință de Guvern, fostul preşedinte Traian Băsescu a răspuns: „N-are nimic de-a face cu democrația. Nici eu nu mi-am permis să spun să se dea mai mult de o ordonanță pe ședință. Nu mai are ce căuta în politică, asta este clar. Azi noapte, de unde l-am apreciat că a reușit să-și facă majoritate, să negocieze, și-a dat măsura valorii lui ca om politic. Nu poți să dai 25 de OUG într-o ședință, este inadmisibil”, a declarat, joi, europarlamentarul PMP, la B1TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

basescu guvern orban știri pe scurt
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes