Traian Berbeceanu, ironii maxime pentru Tăriceanu și partidul lui

Prefectul Capitalei anunță că, luni, la ora 00.00, se redeschid restaurantele, sălile de. spectacole și cele de jocuri
Prefectul Capitalei anunță că, luni, la ora 00.00, se redeschid restaurantele, sălile de. spectacole și cele de jocuri

Proaspătul liberal Traian Berbeceanu îl ironizează pe Călin Popescu Tăriceanu, al cărui partid, momentan parlamentar, este cotat în sondajele de opinie la 2%.

Tăriceanu este singurul politician care ar putea să își parieze procentele pentru că, practic, nu ar avea nimic de pierdut”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Un sondaj realizat de IMAS, la comandă Europa FM, arată că ALDE este cotată cu doar 2,4% din intențiile de vot, mult sub pragul parlamentar.

Ironiile comisarului Berbeceanu au continuat în următoare sa postare:

”Imi cer scuze celor 18% usereu și 20,2% pesedeu, pentru faptul că sunt nevoiți să mă înjure, că am ales peneleul.
Aaaa, și celor doi din alde…

ALDE scade și mai mult în sondaje, fiind creditată cu doar 2,4% din intențiile de vot, anunță Europa FM. Pentru formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu este cel mai slab scor, reprezentând mai puțîn de o treime din procentajul pe care îl avea în urmă cu exact un an (7,4% în august 2019).

Barometrul Europa FM a fost realizat de IMAS în perioada 6 – 26 august, pe un eșantion de 1010 persoane și are o marja de eroare de 3,1%.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

berbeceanu ironii tariceanu berbeceanu misto alde comisar berbeceanu traian berbecdanu ironii
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes