Traian Berbeceanu, susținut de USR-PLUS? ”Nu ştiu. Voi rămâne prefect până în ultima zi de mandat”

Aflat în funcție de trei luni, Traian Berbeceanu a declarat că nu ştie dacă USR-PLUS vrea ca el să fie în continuare prefectul Capitalei, însă va rămâne în funcţie până în ultima zi de mandat şi îşi va face datoria alături de colegi.

„Nu ştiu. Am văzut şi eu declaraţiile lui Dacian Cioloş. Îl apreciez ca fiind un lider de partid serios, pragmatic şi prin care declaraţiile pe care le-a făcut dă dovadă că pune mai presus interesele cetăţenilor decât interesele de partid”, a afirmat vineri Traian Berbeceanu, chestionat dacă ar putea fi lăsat de USR-PLUS să fie prefect în continuare.

El a mai spus că îşi va exercita funcţia pe care o deţine până în ultima zi de mandat.

„Îi mulţumesc pentru aprecierile pe care le-a făcut, cu atât mai mult cu cât sunt în armonie cu miile de mesaje pe care le-am primit, şi domnia sa, şi eu. Voi rămâne prefect până în ultima zi de mandat şi îmi voi face datoria alături de colegii mei”, a concluzionat Berbeceanu.

În urma negocierilor partidelor din coaliţia de guvernare, prefectura Capitalei ar urma să revină USR-PLUS, cea a Clujului să fie ocupată de un reprezentant al UDMR, iar la Bihor ar urma să fie prefect liberal, au declarat pentru News.ro, surse politice.

Surse din USR au declarat că postul de prefect ar putea fi cedat PLUS care are libertatea de a decide dacă vrea să-l păstreze în funcţie pe actualul prefect, Traian Berbeceanu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

berbeceanu sustinut de usr plusprectul bucurestiuluiprefect berbeceanuTraian Berbeceanu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes