Tramvaiul 41 va funcţiona în noaptea de Înviere. Program special în ziua de Paști, pentru STB și Metrorex

Autorităţile din Bucureşti anunţă că mijloacele de transport ale STB SA vor circula după un program special de Paşti, iar linia de tramvai 41 va funcţiona în noaptea de Înviere. De asemenea, Metrorex anunţă program special de sărbători.

”În perioada 30.04.2021 – 03.05.2021, toate liniile de transport public ale STB SA vor funcţiona cu parcul de vehicule programat corespunzător unei zile de duminică. Totodată, în noaptea de Înviere, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte şi cele ale liniei expres 783, precum şi de tramvaiele liniilor 1 şi 10, conform programului obişnuit. Suplimentar, STB SA va menţine în circulaţie, pe parcursul întregii nopţi, tramvaiele liniei 41”, a transmis STB, într-un comunicat de presă.

Graficele de circulaţie pentru fiecare linie de transport sunt publicate pe site-ul STB SA, la secţiunea Trasee

Tramvaiele liniei 41 vor circula la un interval de 35 de minute, iar tramvaiele liniei 1/10 vor funcţiona după programul perioadei de noapte, a decis Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Circulația metrourilor

De asemenea, Metorex a anunţat program special de sărbători.

Astfel, în zilele de 30 aprilie, 1, 2 şi 3 mai 2021, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de week-end şi sărbători legale, pe toate magistralele.

În noaptea de Înviere, 01/02.05.2021, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de 20 minute.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

circulatia de pasti cum circula stb de pasti program autobuze inviere program stb de pasti tramvaiul 41
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes