Trump amenință protestatarii: ”Îi așteaptă cei mai feroci câini și cele mai amenințătoare arme, dacă se apropie de Casă Albă”

Donald Trump i-a atenționat, surprinzător, pe protestarii din fața Casei Albe că vor fi ‘întâmpinați de câini feroci” și arme puternice, dacă ar fi sărit gardul Casei Albe, în obișnuitele sale postări pe Twitter.

Președintele SUA a părut, de asemenea, să-și cheme susținătorii să se strângă sâmbătă seară în față Casei Albe, într-o serioe de tweet-uri: ‘Diseară înțeleg că este seară MAGA la Casă Albă ???’, a scris el cu majuscule, MAGA fiind inițialele sloganului său ‘Make America Great Again’.

Sute de persoane au demonstrat vineri seară în față Casei Albe, după proteste pe alocuri violente în alte orașe, pentru a-și exprimă furia, după ce George Floyd, un afro-american de 46 de ani, a murit luni, în Minneapolis, în timpul unei arestări violente.

Casă Albă a fost blocată temporar când sute de persoane s-au adunat de cealaltă parte a străzii, în Lafayette Square. ‘Mare mulțime, profesionist organizată, dar nimeni nu s-a apropiat de a sări gardul. Dacă ar fi făcut-o, ar fi fost întâmpinați cu cei mai feroci câini și cu cele mai amenințătoare arme pe care le-am văzut’, a comentat Trump.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

caini feroci casa alba proteste protestatari amenintati trump amenintari
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes