Trump, FURIOS după dezvăluirea datelor fiscale

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, l-a criticat dur pe un jurnalist care a dezvăluit informaţii despre situaţia sa fiscală, semnalând că “nu a auzit nimeni” de el şi acuzând postul NBC că ar transmite “ştiri false”, relatează site-ul Politico.com.

Jurnalistul vizat este David Cay Johnston de la NBC News, fost reporter al cotidianului The New York Times şi laureat al unui Premiului Pulitzer. Ziaristul susţine că a primit prin email date despre situaţia fiscală a lui Donald Trump din 2005, explicând că nu ştie sursa documentelor.

“Chiar crede cineva că un reporter, de care nu a auzit nimeni, ‘şi-a verificat emailul’ şi a găsit informaţiile mele fiscale? @NBCNews ŞTIRI FALSE!”, a reacţionat Donald Trump prin Twitter.

Potrivit documentelor dezvăluite de NBC News, Donald Trump a plătit un impozit de 38 de milioane de dolari în anul 2005, pentru venituri de 150 de milioane de dolari, practic o cotă de impozitare de 25%.

Source: Trump, FURIOS după dezvăluirea datelor fiscale, critică un REPORTER “de care nu a auzit nimeni”, acuzând NBC că difuzează “ştiri false” – Mediafax

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes