Trump, primul discurs public după anunțarea înfrângerii. Sâmbătă, mitingul susținătorilor săi la Washington

Trump, primul discurs public după anunțarea înfrângerii. Sâmbătă, mitingul susținătorilor săi la Washington
Trump, primul discurs public după anunțarea înfrângerii. Sâmbătă, mitingul susținătorilor săi la Washington

Donald Trump, încă președintele SUA, a declarat vineri că are în vedere participarea la mitingul organizat de susținătorii săi sâmbătă la Washington pentru a-i arăta sprijinul.

“Este încurajator să văd tot acest sprijin uriaș, în special aceste adunări spontane care apar în toată țara, inclusiv într-o sâmbătă mare în D.C. Aș putea chiar să încerc să mă duc să salut”, a scris pe Twitter Trump. „Alegerile au fost trucate”, a subliniat președintele american, care încă nu a recunoscut victoria lui Joe Biden.

Donald Trump, practic absent de la orice eveniment public de la alegerile prezidențiale, va ieși din umbră vineri pentru primul său discurs public de la anunțul înfrângerii sale. Președintele trebuie să țină un discurs din grădinile Casei Albe, despre Operațiunea Warp Speed, care coordonează strategia de vaccinare a guvernului.

Trump ”va face lucrul corect” după numărarea tuturor voturilor legitime

Preşedintele american Donald Trump a afirmat vineri că este ”un realist” care va respecta Constituţia Statelor Unite după numărarea tuturor voturilor legitime, dar că aşteaptă să vadă cum procedează statele în certificarea rezultatelor finale ale alegerilor, a anunţat corespondentul Fox News Geraldo Rivera, transmite New York Post.

Rivera a afirmat într-o serie de tweeturi că a avut o ”discuţie telefonică de suflet” cu Trump, pe care l-a descris ca fiind ”un prieten”.

Pare ca un campion de categorie grea care are mai puţine puncte înainte de runda finală, dar care este hotărât să lupte, ştiind că toţi arbitri au atribuit lupta celuilalt. Cu toate acestea, va răspunde ultimului apel, în încercarea unui knockout despre care ştie că are şanse mici”, a scris Rivera.

Acesta a mai scris că Trump este ”un realist” care va face ”lucrul corect”.

”Dar vrea să vadă ce fac statele în privinţa certificării. Pare hotărât să se lupte pentru fiecare vot chiar dacă pierde, a vorbit mai mult despre realizarile sale”, a arătat Rivera.

Trump ”a părut a fi mâhnit în special de atacurile sălbatice la adresa preşedinţiei sale din minutul în care a fost ales” şi şi-a exprimat ”dispreţul în mod special faţă de falsul referitor la Rusia şi procesul pentru suspendarea sa, condus de Pelosi”, a mai scris Rivera.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

donald trump discursmiting trumpmiting washingtonvoturi trump
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes