International

Trump, vizită medicală în direct, la Fox News

Preşedintele american în exerciţiu Donald Trump urmează să fie supus vineri unei vizite medicale – în direct pe postul Fox News, în cadrul emisiunii Tucker Carlson Tonight – la o săptămână după ce a fost testat pozitiv cu covid-19, conform news.ro, care citează Bloomberg.

Consultaţia urmează să fie realizată de doctorul Marc Siegel de la Universitatea din New York, un consutant medical obişnuit al postului, care a apreciat, între altele, că este ”aproape imposibil” ca un pacient cu vârsta până în 70 de ani să moară de covid-19.

Marc Siegel este autorul cărţii ”False Alarm: The Truth about the Epidemic of Fear”, din 2008, în care acuză presa că difuzează frica în pandemiile actuale.

După întoarcerea sa la Casa Albă, orchestrată cu mare pompă pe reţele de socializare, a apărut o întreagă tevatură cu privire la starea fizică a lui Donald Trump. Medicul său personal a anunţat că îşi poate relua apariţiile publice de sâmbătă, însă un interviu acordat Fox Business pare să-l contrazică.

În acest interviu, realizat telefonic, Trump pare să-şi piardă răsuflarea şi a întâmpinat în mai multe rânduri dificultăţi în a vorbi.Prestaţia sa, considerată ”dezlânată”, îi îngrijorează de asemenea pe observatori, în contextul în care următoarea dezbatere cu Joe Biden, la 15 octombrie, urmează să fie virtuală.

Preşedinta democrată a Camerei Reprezentanţilor Nancy Pelosi a prezentat vineri un proiect de lege în vederea înfiinţării unei Comisii de anchetă cu privire la capacităţile lui Trump de a consuce Statele Unite.

Marc Siegel, care urmează să realizeze vizita medicală vineri, a apreciat la Fox News că ”este prea devreme pentru a stabili starea domnului Trump”. Însă el a subliniat că abnegaţia acestuia de a reveni la muncă cât mai rapid ”inspiră”..

Alte știri de interes

Președintele Ucrainei cere dizolvarea Curții Constituționale, pentru ”amputarea” legilor anticorupție

Mihnea Tudor

Cel puţin patru morţi şi 120 de răniţi în Turcia, în cutremurul de la Marea Egee, anunţă Guvernul turc

Saghin Cristian

Regeneron: Testul tratamentului cu anticorpi de sinteză, suspendat în SUA

Mihnea Tudor

Seism de 6,6 grade pe scala Richter în largul insulei greceşti Samos, soldat cu pagube, inclusiv la Izmir, în Turcia – VIDEO

Mihnea Tudor

CARANTINĂ generală în Franța. Macron anunță revenirea la restricțiile din primăvară

Mihnea Tudor

UE alocă 100 de milioane de euro pentru teste rapide Covid-19 statelor membre

Mihnea Tudor

Caricatura cu Erdogan publicată de Charlie Hebdo stârnește furia președintelui Turciei

Mihnea Tudor

Donald Trump se impune: Judecătoarea Amy Coney Barrett, confirmată la Curtea Supremă

Mihnea Tudor

Poliţist newyorkez, suspendat fără plată după ce spune ”Trump 2020” la microfonul maşinii de patrulare în Brooklyn – VIDEO

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »