Truth Social – platforma de socializare a lui Trump, se lansează luni

Truth Social - platforma de socializare a lui Trump, se lansează luni. Sursa foto: captura video
Truth Social - platforma de socializare a lui Trump, se lansează luni. Sursa foto: captura video

Truth Social, noua platformă de socializare a lui Donald Trump, va fi lansată luni în magazinul App Store al Apple, potrivit postărilor unui director referitoare la o versiune de testare vizualizată de Reuters, care ar putea marca revenirea fostului preşedinte pe reţelele de socializare din SUA de Sărbătoarea Zilei Preşedinţilor.

Într-o serie de postări, făcute vineri târziu, un cont verificat al directorului de produse al reţelei, numit Billy B., a răspuns la întrebările despre aplicaţie de la persoanele invitate să o folosească în timpul fazei de testare.

Un utilizator l-a întrebat când va fi lansată pentru public aplicaţia, care a fost disponibilă săptămâna aceasta pentru testerii beta, potrivit capturilor de ecran vizualizate de Reuters.

”În prezent suntem pregătiţi pentru lansarea în Apple App Store pentru luni, 21 februarie”, a răspuns directorul.

Lansarea va restabili prezenţa lui Trump pe reţelele sociale la mai bine de un an după ce a fost interzis de YouTube, Facebook şi Alphabet, în urma atacului din 6 ianuarie 2021 la Capitoliu al susţinătorilor săi, după ce a fost acuzat că a postat mesaje care incită la violenţă.

Pe 15 februarie, fiul cel mare al lui Trump, Donald Jr., a postat pe Twitter o captură de ecran a contului verificat @realDonaldTrump Truth Social al tatălui său, cu o postare pe care a făcut-o pe 14 februarie: ”Pregăteştiţi-vă! Preşedintele vostru preferat vă va vedea în curând!”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

lansare truth social platforma donald trump retea socializare trump truth social
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes