Tupeu de covidiot: Bărbat confirmat cu COVID-19, găsit la Cota 1000 Sinaia

Jandarmii din Prahova au identificat un bărbat care avea COVID-19 și se afla la picnic. El refuzase internarea și venise din Giurgiu la Cota 1000 Sinaia. Bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată, anunță Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova (IJJ Prahova).

”În data de 2 august (duminică- n.red.), numitul M.M.M. din judeţul Giurgiu, turist aflat la cota 1000 Sinaia, unde desfăşura activităţi de picnic cu alte două familii într-o zonă care nu era special amenajată, a fost depistat, în urma verificărilor, că figura testat pozitiv COVID-19, cu refuzul internării în unitate spitalicească, având măsura izolării la domiciliu în judeţul Giurgiu”, conform informării Jandarmeriei.

Jandarmii au anunțat autorităţile competente şi au întocmit procesul verbal de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

barbat covid picnic barbat gasit cu covid covid printre noi jandarmeria prahova
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes