Turcan are așteptări mari de la Orban: Campania internă să o valorifice pentru PNL, şi nu pentru propria persoană

Turcan are așteptări mari de la Orban: Campania internă să o valorifice pentru PNL, şi nu pentru propria persoană
Turcan are așteptări mari de la Orban: Campania internă să o valorifice pentru PNL, şi nu pentru propria persoană

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a afirmat, marți, că are aşteptări mari de la preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban. Ea a ținut să precizeze că îşi doreşte ca această campanie electorală să o valorifice pentru PNL, şi nu pentru propria persoană. 

“Discuţiile din interior trebuie să rămână în interior şi fac lucrul acesta tocmai pentru că, la modul cel mai firesc, oamenii au în continuare aşteptări mari de la PNL şi aceste alegeri din PNL trebuie să atingă două mari aspecte, guvernarea şi buna guvernare, cu reforme, şi de asemenea îmbunătăţirea mesajelor pe care PNL le-a pierdut în ultima perioadă, mesaje pentru tineri, mesaje pentru diaspora, mesaje pentru antreprenori. Aşadar, în competiţia internă, cine nu înţelege că avem o ocazie unică în care să valorificăm pe de o parte guvernarea şi pe de altă parte proiectele pentru categorii pe care PNL-ul le-a pierdut înseamnă că nu îşi înţelege misiunea politică”, a afirmat Raluca Turcan.

Ea a menţionat că are aşteptări mari în primul rând de la preşedintele partidului. 

“Am aşteptări foarte mari în primul rând de la preşedintele partidului să facă lucrul acesta, campania internă să o valorifice pentru PNL, şi nu pentru propria persoană, frustrările individuale nu au ce căuta în politică”, a mai spus Turcan.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre felul său de a face campanie, subliniind că întotdeauna a fost aproape de membrii partidului. Orban a făcut referiri şi la ”suflul nou” din partid, despre care vorbesc cei care îl susţin pe Florin Cîţu petru şefia PNL, însă a afirmat că acest suflu nou trebuie definit, mai ales când în echipă sunt nume vechi ale partidului, cum ar fi Emil Boc, Alina Gorghiu sau Raluca Turcan. Deputatul Florin Roman a reacţionat, sâmbătă seară, printr-un mesaj pe Facebook: ”Nimeni nu scapă de atacurile lui Orban”. La rândul său, premierul Florin Cîţu a reacţionat printr-o fotografie postată pe Facebook.

Ministrul Muncii Raluca Turcan şi deputatul Florin Roman l-au atacat dur luni, în şedinţa conducerii liberale, pe liderul partidului, Ludovic Orban, reproşându-i atacurile la adresa colegilor şi faptul că a luat decizii fără să se consulte cu colegii.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

asteptari marilider pnlludovic orbanraluca turcansa valorifice campania pentru PNL nu pentru el
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes