Turcan, explicații despre CRIZA politică provocată de USR PLUS și programul ”Anghel Saligny”

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a afirmat că programul de dezvoltare locală „Anghel Saligny” nu este motivul crizei politice şi nimeni nu are nevoie de un astfel de eveniment, într-o perioadă de instabilitate majoră, „într-un context marcat de presiunea creşterilor de preţuri în toată lumea şi de evoluţia pandemiei”.

„Programul de dezvoltare locală «Anghel Saligny» nu este un motiv pentru această criză. «Anghel Saligny» este un program de investiţii de care comunităţile locale chiar au nevoie şi prin care se modernizează şi acea parte de Românie rurală, în multe locuri rămasă în urmă”, a scris Raluca Turcan, joi pe Facebook.

Ea a adăugat că ce se întâmplă acum este o criză politică de care România nu are nevoie.

„Ce se întâmplă acum, din păcate, este o criză politică şi o perioadă de instabilitate majoră, de care nu aveam nevoie, într-un context marcat de presiunea creşterilor de preţuri în toată lumea şi de evoluţia pandemiei. Irosim creşterea economică şi joburile pe care cu greu am reuşit să le refacem după o criză care ne îngenunchease anul trecut. Acestea sunt motivele pentru care PNL îl susţine total pe premierul Florin Cîţu”, a completat Turcan.

Executivul va avea o şedinţă vineri, de la ora 16.00, iar pe ordinea de zi a întrunirii ar putea fi inclus şi proiectul de ordonanţă de urgenţă privind programul de investiţii „Anghel Saligny”, au declarat surse guvernamentale, pentru News.ro. Miniştrii USR PLUS nu vor participa la întrunirea Guvernului, ci doar la şedinţa coaliţiei de la ora 18.00, au precizat surse din partid, pentru News.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

criza politica programul anghel saligny raluca turcan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes