Turism IRESPONSABIL pe Platoul Munților Bucegi – FOTO. Sute de mașini în mijlocul naturii. Eco-Civica: Politicienii fac praf patrimoniul natural al țării

Turism IRESPONSABIL pe Platoul Munților Bucegi - FOTO. Sute de mașini în mijlocul naturii. Eco-Civica: Politicienii fac praf patrimoniul natural al țării
Turism IRESPONSABIL pe Platoul Munților Bucegi - FOTO. Sute de mașini în mijlocul naturii. Eco-Civica: Politicienii fac praf patrimoniul natural al țării

Weeke-end plin de turiști, atât pe Litoral, cât și la munte. Fundația Eco-Civica a publicat pe facebook o imagine căreia cu greu îi puteai găsi o explicație, dacă nu ar fi fost atașată postării.

Platoul Munților Bucegi a fost sufocat de câteva sute de mașini, parcate în coloană, până la linia orizontului, în plină stare de alertă.

Nu este autostrada București-Brașov!
Imagini extrem de triste și îngrijorătoare!

Platoul Bucegi a fost invadat de mii de mașini, in aria protejată unde acest lucru e interzis.
Politicienii au găsit o parte din popor care, alături de ei, să facă praf patrimoniul natural al țării.
Asta se-ntâmplă când politicieni și autorități locale duc drumuri in aceste zone mirifice.
De ce să punem in funcțiune telecabine, telescaune, mai bine facem drumuri ilegale și distrugem tot?!

Știți cine va fi de vină pentru acest dezastru?
Vă spunem noi: ONGEURILE alea nenorocite care se ceartă cu politicul și autoritatea locală și nu lasă turismul să se dezvolte”, scriu cei de la Eco-Civica, supărați, pe bună dreptate, pentru că accesul autoturismelor este permis, pe drumuri nelegale, până sus pe platou.

Au moștenit de la Dragnea

”Prin inconștiența unor cetățeni, in curând s-ar putea ca acești politicieni să interzică ong-urile in România.
De la Dragnea au moștenit aceste porniri și-acum toate partidele, extrem de ,,liberale”, o aplică pentru a satisface poftele baronilor care i-au trimis pe post de proști in Parlament și-n primării.
În ritmul ăsta, totul va fi pârjolit și-n curând nimic nu va mai rămâne din frumusețile noastre.

Salvarea ar fi creșterea gradului de conștiință, responsabilitate, civism ale poporului nostru dar…”, mai scriu cei de la fundația Eco-Civica, în speranța că strigătul lor de disperare va fi auzit de vreo autoritate.

Fundația Eco-Civica a publicat pe facebook o imagine căreia cu greu îi puteai găsi o explicație, dacă nu ar fi fost atașată postării.
Fundația Eco-Civica a publicat pe facebook o imagine căreia cu greu îi puteai găsi o explicație, dacă nu ar fi fost atașată postării.

Ultimul bilanț al pandemiei de COVID-19 în România

Alte 269 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost întregistrate în ultimele 24 de ore, anunță, luni, Grupul de Comunicare Strategică. Astfel, bilanțul total ajunge la 26.582 cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18.912 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până astăzi, 1.634 persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat, 22 decese în intervalul 28 iunie, ora 10:00 – 29 iunie, ora 10:00.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

foto bucegimasini in bucegiplatoul bucegi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes