Turneul Campioanelor Shenzhen 2020 – decizia luată de chinezi

Turneul Campioanelor Shenzhen 2020 - decizia luată de chinezi
Turneul Campioanelor Shenzhen 2020 - decizia luată de chinezi

Toate turneele WTA care ar fi trebuit să se desfășoare, în această toamnă, în China au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Nu va avea loc nici Turneul Campioanelor, competiția de la Shenzhen fiind programată inițial pentru data de 9 noiembrie, conform site-ului WTA.

Lista turneelor care au fost anulate:

China Open Beijing – 12 octombrie
Wuhan Open – 19 octombrie
Jiangxi Open de la Nanchang – 19 octombrie
Zhengzhou Open – 26 octombrie
WTA Finals de la Shenzhen – 9 noiembrie
WTA Elite Trophy Zhuhai – 16 noiembrie
Guangzhou Open – 23 noiembrie

”Suntem extrem de dezamăgiți că evenimentele noastre de talie mondială din China nu vor avea loc în acest an. Din păcate, această decizie duce și la anularea clasamentului Race to Shenzhen și a Turneului Campioanelor. Respectăm această decizie și așteptăm să ne întoarcem cât mai repede în China în sezonul următor”, a declarat Steve Simon, șeful WTA.

Circuitul feminin se va relua pe data de 3 august, la Palermo. Va urma și competiția de la Praga (10 august), Simona Halep aflându-se pe tabloul principal al ambelor turnee.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

tenis femininturnee chinaturnee tenis feteTurneul CampioanelorTurneul Campioanelor Shenzhen 2020wta
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes