Udrea-Coldea: Sefii serviciilor sunt oameni foarte bogaţi

Udrea-Coldea: Sefii serviciilor sunt oameni foarte bogaţi
Udrea-Coldea: Sefii serviciilor sunt oameni foarte bogaţi

Fosta deputată Elena Udrea a susținut joi în faţa Comisiei de anchetă a alegerilor din 2009 că șefii serviciilor sunt oameni foarte bogaţi, că şi-au servit propriile interese, exemplificând cu faptul că Florian Coldea „se îmbrăca în Vuitton”.

Solicitată să precizeze ce elemente are în sprijinul afirmaţiei că Maior, Kovesi şi Coldea ar fi servit și interese străine, Udrea a răspuns: „Eu cred că ei și-au servit propriile lor interese. S-au folosit de povestea aceasta ca să servească interesele lor pentru că aici în România bătălia a fost și pe bani”.

„Șefii aceștia de servicii sunt niște oameni foarte bogați. Dacă ne uităm ce avere au și pe unde locuiesc, pe unde își petrece vacanțele și cum se îmbracă domnul Coldea… Ştiți că am zis eu la un moment dat că se îmbrăca – na, ca femeie, văd – în Vuitton”, a adăugat Udrea.

Ea a menţionat că se referă la oameni cu foarte mulți bani care s-au implicat în afaceri şi care au decis, prin pârghiile pe care le au în justiție, ce om de afaceri este arestat, ce firmă se închide, ce firmă îi ia locul. […] Sursă: Udrea trage de “Vuitton”-ul lui Coldea

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

coldreacomisie de anchetadeclaratie udreaoameni bogatisefii serviciilorudreavuitton
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes