UEFA, despre Euro 2020: Lucrăm cu oraşele gazdă pe patru scenarii

UEFA a precizat că lucrează cu oraşele gazdă ale turneului final al Campionatului European de fotbal din această vară pe patru scenarii, informează frf.ro.

“UEFA lucrează cu cele 12 oraşe implicate în turneul final pentru adoptarea unor scenarii în vederea disputării meciurilor de la EURO 2020. Cele patru scenarii pregătite sunt: stadion deschis integral, stadion deschis cu o capacitate de cel puţin 50%, stadion deschis cu o capacitate cuprinsă între 20% şi 30% şi stadion cu porţile închise. Fiecare oraş va alege, împreună cu UEFA, două scenarii după care să se ghideze în perioada următoare. UEFA va comunica în luna martie ce fel de scenariu va fi aplicat în fiecare oraş”, a fost răspunsul oficial al forului european la o solicitare formulată de Digi Sport, cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public privind posibile modificări în planul de organizare a Euro-2020.

FRF informează că echipa de organizare Euro-2020 la Bucureşti a revenit de luni la birourile amenajate la Arena Naţională. Acestea au fost inaugurate la începutul anului 2020, însă ulterior, din cauza pandemiei şi în urma deciziei de amânare a turneului final, au fost închise. Birourile au fost reamenajate pentru ca în spaţiul de muncă să fie respectate normele de prevenţie şi de distanţare socială aflate în vigoare în contextul pandemiei.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

scenarii euro 2020 uefa euro 2020 unde se joaca euro 2021
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes